BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203967.366 in reply to 203967.365
Date: 12/23/2011 1:18:10 PM
Overall Posts Rated:
151151
και απλα να πατουν το κουμπι αναφορα και οχι να βγαινουν δημοσια και να διαπομπευουν γιατι μπορει να την πατησουν μετα!. Απλοι οι κανονες. Επισης καπου παραπανω διαβασα οτι δινουν κωδικο ομαδων σε αλλους για να προλαβουν μεταγραφες?

Καλησπερες

Last edited by EGM-Nickleon at 12/23/2011 1:19:57 PM

From: Lygas
This Post:
00
203967.367 in reply to 203967.366
Date: 12/23/2011 1:37:36 PM
Overall Posts Rated:
155155
Λοιπόν επειδή τον Κατζα ίσως να τον ξέρω περισσότερο καιρό από όλους εδώ μεσα (μαζί με τον Σοκερο) να πω κι εγώ κάτι....
Τα περι αγάλματος κτλ τα περνάω στο ντούκου....
Οσο για τις φάρμες όντως ειναι όπως τα λέει ο Μαμου....Ήταν όλοι αληθινοί άνθρωποι από την δουλειά και την πολυκατοικία του, με τους οποιούς συχνά παίζει επιτραπέζια (η BUZZ ΣΤΟ ps3) που είναι και το μεγαλύτερό του πάθος......μετά το πάθος που έχει για την εθνική του ΒΒ βέβαια......
Οταν δεν πολυασχολούνταν οι εν λόγω άνθρωποι έπερνε αυτός τα ηνία της προπονησης κτλ σας τα είπε και ο Μαμου....και αυτό ήταν που τον έκαψε, καλώς ή κακώς....
Το θέμα είναι πως ΠΟΤΕ δεν είδε την εθνική για προσωπικό του όφελος ούτε για κανένα άλλο λόγο παρά για να φτιάξει παίκτες που θα τους προσέχουν οι μάνατζερ τους όπως προσεχουν ορισμένοι τους Αγγελίκο, Κουβαράκη, Κρανιδιώτη κτλ....Επειδή τέτοιοι μάνατζερ είναι εξαιρετικά λίγοι ήθελε να έχουμε αυτή την επιλογή και συμφωνώ μαζί του....Παλιότερα και εγώ και ο Καβαλα44 είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι χωρίς φάρμες και κάναμε μια τρύπα στο νερό....Αν θέλετε να πάει η εθνική καλα χρειάζονται φάρμες, τουλάχιστον από την στιγμή που πολλοί μάνατζερ δεν έχουν την όρεξη και το κουράγιο να προπονήσουν παίκτη όπως ακριβώς τους λένε οι εκάστοτε μάνατζερ της εθνικής....Αν αυτό αλλάξει (μακάρι) τότε δεν θα έχουμε ανάγκη για φάρμες....Αλλά τα παρακάλια που έκανε προς τους μάνατζερ για να προσέχουν τα αγωνιστικά λεπτά κάθε βδομάδα τον είχαν κουράσει....
Αυτά τα λίγα από εμένα προς το παρόν....Τον Κατζα δεν παίζει να τον χάσω γιατί εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που τον ξέρω έχει γίνει από τους καλύτερους φίλους στην πραγματική μου ζωή (καθώς και για αρκετούς από την παρέα μου στην Αθήνα), και μαλιστα ήταν αυτός που έφερε την γυναίκα μου στον γάμο....Και όλο αυτό ξεκίνησε από το ΒΒ!!!!!

ΥΓ1:Οποιος δεν με πιστεύει δεν με νοιάζει καθόλου.....
ΥΓ2:Φεντα και πατατοκιοφτέ είμαι στην ίδια φάση με εσάς!!!!Αντε με το καλό παίδες!!!
ΥΓ3:Καλές γιορτές σε όλους και τις οικογένειές σας!!!

Last edited by Lygas at 12/23/2011 1:52:45 PM

This Post:
00
203967.368 in reply to 203967.365
Date: 12/23/2011 1:39:10 PM
Overall Posts Rated:
303303
ωπα δεν με επιασες .... δεν μιλαω για τον καθενα αλλα για χρηστες που θεωρω παρεα .... πχ πως ρωτησα τον ακαγε φετος? δεν τον στολισα αμεσως και αυτο ξερεις γιατι? να μπορεσει να πει δημοσια την αποψη του και να μην λενε διαφοροι σε πμ διαφορα .... ετσι και στον μανο το ιδιο εκανα..... αλλα με χαλασε η απαντηση του αν η πρωτη απαντηση που εδωσε ηταν αυτη που ειχε εδωσε αργοτερα με την συγνωμη θα ηταν οκ απο μενα.... εν αντιθεση και σαν τζιμης ξερεις μια αλλη καταγγελια που εκανα δεν ειπα τιποτα δημοσια γιατι απλα τον τυπο δεν τον θεωρω παρεα μου...

This Post:
00
203967.369 in reply to 203967.367
Date: 12/23/2011 2:04:34 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Τί εννοείς, ρε σύ, ότι έφερε τη γυναίκα σου στο γάμο;

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & σύντομα με ένα παιδάκι :)

This Post:
00
203967.371 in reply to 203967.370
Date: 12/23/2011 2:17:07 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Απλά ξέρεις τί κατάλαβα, ρε σύ; Ότι σε αυτά τα 2 χρόνια που γνωρίζονται έγινε μέσω του Kaja το κονέ. Οκ γράψε λάθος.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Υ.Γ. Γκρουπ Χριστουγέννων ή πρωτοχρονιάς πήρες;

Εγώ πήρα 2 φορές γκρούπ πρωτοχρονιάς, μια σαν νέος και μια σαν παλαίουρας :)

This Post:
00
203967.373 in reply to 203967.372
Date: 12/23/2011 2:21:58 PM
Overall Posts Rated:
303303
μου "χρωστας" μια αποψη.... μια γνωμη....

This Post:
11
203967.374 in reply to 203967.373
Date: 12/23/2011 2:43:33 PM
Overall Posts Rated:
151151
ξεκιναμε παλι να μπερδευουμε την αληθεια με τα ψεματα.

Απο Wiki:
"Φυσικό πρόσωπο καλείται από το Δίκαιο κάθε άνθρωπος που έχει την ικανότητα να είναι υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, ανεξάρτητα γένους, ηλικίας, εθνικότητας και θρησκείας. Ο κάθε άνθρωπος από τη γέννησή του και ως το θάνατό του έχει ικανότητα Δικαίου, την ικανότητα δηλαδή να είναι υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Προς την ικανότητα Δικαίου αντιδιαστέλλεται η ικανότητα προς Δικαιοπραξία, η ικανότητα δηλαδή να διαθέτει αυτοβούλως τα δικαιώματά του και να αναλαμβάνει αυτοβούλως υποχρεώσεις."
Ας το αναλύσουμε λιγο παραπανω. Φωναζω 7 φιλους στο σπιτι, φτιαχνω λογαριασμους εκ μερους τους και μετα τους αναλαμβανω εγω. Τα φυσικα αυτα προσωπα που εχουν τους λογαριασμους, δεν γνωριζουν καν πως ειναι το interface του παιχνιδιου, απλα παιζουν με το ονοματεπωνυμο τους. Ενα ονοματεπωνυμο δεν πραττει αυτοβουλως επομενως παυει να ειναι φυσικο προσωπο, και αυτοματως ενα αλλο φυσικο προσωπο (ο αρχιδημιουργος) λειτουργει εκ μερους τους. Επομενως, εχει 7+1 (τον δικο του) λογαριασμους, γεγονος παρανομο.
Παμε στο θεμα ιντερνετ. Στατιστικα, ενας ανθρωπος που θελει να ασχοληθει με ενα online basket manager πρεπει να εχει ιντερνετ στο σπιτι το δικο του και οχι σε εκεινο του αρχιδημιουργου. Τα τελευταια 4-5 χρόνια σχεδον καθε σπιτι εχει προσβαση στο ΝΕΤ. Επομενως απο τους 7 ονοματεπωνυμους τυπους (που μπορει και τελικα να μην ειναι γειτονες οπως λενε μερικοι, αλλα και κατοικοι μακρινων περιοχων) δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει προσβαση στο ΝΕΤ, εστω και απο τον χωρο εργασιας, αρα η δικαιολογια παραλληλων login με την προφαση οτι σε καθονται με την σειρα 7 διαφορετικα ατομα στην ιδια καρεκλα και στην ιδια οθονη, απλα δεν στεκει.
Η νοημοσυνη μου δεν μου επιτρεπει να καταπιω αυτην την καραμελα, που μονοι σας βγαζετε φατσα φορα στο φορουμ και συνεχως εκτιθεστε με αυτο, χωρις κανεις αλλος να το εχει πει. Μηπως τελικα εσεις κανατε ριπορτ? Παρακαλω πολυ να μην υπαρχει δημαγωγια στο φορουμ και μην προσπαθειτε να κερδισετε τις εντυπωσεις με φαντασμαγορικα σχολια τους στυλ φιλιας και παρεας. Δεν ρωτησαμε κανεναν αν κανει παρεα με καποιον, ουτε θελουμε να ξερουμε και δεν μας αρεσει η υπερπροβολη του γιατι μαλλον σε κλειστη κοινωνια μας παραπεμπει το ολο θεμα.
Εισαι μια νεα ομαδα, που στοχος σου ειναι να πας στην Α1 και να διαπρεψεις, πώς περιμενεις μετα απο ολα τα παραπανω σχολια να πιστευεις οτι θα τα καταφερεις στο ελληνικο ΒΒ?

This Post:
00
203967.375 in reply to 203967.373
Date: 12/23/2011 2:44:25 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Όπα συγγνώμη.... Θύμισε μου σε τί αναφέρεσαι ρε συ και θα σου απαντήσω, αν με αφήσει φυσικά η μικρή :)

Advertisement