Teljes mértékben egyet kell értenem veled! Én is itt vagyok már pár szezon óta, tapasztaltam egy-két dolgot...
Mentorálás: Én is belefogtam és volt kb 5-6 játékos akivel kommunikáltam. Ezek közül 1 ember van akivel még a mai napig tartjuk a kapcoslatot, közben ő is eljutott eléggé sokáig, adott játékost az U21-nek is, még ha kevesebb ideje is van a játékra, akkor is még heti 1-2 levélben megvitatjuk, hogy mi a terv a következő időszakra, sőt már nem szégyenlem azt sem, ha netán én kérdezek tőle valamit (szerintem így tanul az ember)
Scoutolás: ez egy érdekes téma... Gyakorlatilag én annak már nem is látom jelentőségét, néha azt veszem észre, hogy teljesen mindegy, hogy mit kérsz úgy is úgy neveli ahogy neki, jó, természetesen ez érthető is hisz ez egy játék ami a saját csapatodról szól és nem a válogatottról. Sokat gondolkodtam azon, hogy elindulok az U21NT válaztáson, ha Dzsevasz vagy bárki akit elismerek és tisztelek nem indul el, csak azért, hogy nehogy olyan ember kezébe kerüljön a csapat aki aztán tényleg tönkre tenne mindent, de őszintén mondom, hogy arra sem lenne szükségem, hogy az eredménytelenség miatt (kevés nevelő egyesület stb...) folyamatosan köpködjenek...
Szóval tényleg lassan én is arra a szintre jutok, hogy meglesz a saját kis csapatom, meg a mentoráltammal elbeszélgetünk, hogy hogyan tovább, néha felnézek a fórumra, de érdemben már itt semmihez nem fogok majd hozzá tenni, mert nem látom az értelmét...