Hoca şathiyye ben halk tarafından bilinen şekli için kullandım, bize okullarda bunun derin anlamını öğrendik bu konulara girip anlama zorluğu çeken bazı sevgili arkadaşlarımızın kafalarını karıştırmayalım. Basit düşünüp basit yaşamaya devam etsinler. Sonuçta onlarda haklı ne kadar ayrıntılı düşünüp yaşarlarsa hayat o kadar zor oluyor.
Anlamadan bilmeden düşünmeden istatistik tutmaya çalışanlar ile dolu etrafımız.
Bu Kişiler ne yazık ki bunu bir yaşam felsefesi olarak görmeye başlamışlar.
Ufkumuzu açmak için daha çok okumaya daha çok öğrenmeye ihtiyacımız var. ( ben 5 yıllık ekonomi bölümünü ezber ile geçmeyip anlayıp öğreneyim diye 5,5 yılda bitirdim :)
Ekonomiden de anlarım , siyasetten de anlarım , futboldan da anlarım , basketboldan da anlarım , müzikten de anlarım. Üzülerek belirtiyorum ki insanları anlamak istiyorum ama anlayamıyorum !
Keşke hepimiz Hz Muhammed efendimizin hayatını öğrense , anlamaya çalışsa, Hz Ebubekir in hayatını okusa, arkadaşlığı dostluğu öğrense.
Toplumlar ahlaki açıdan erozyona uğramış , burası da erozyona uğramaya başlamış.
Büyük Göztepe taraftarı ne demiş’’Bakmayın bize anlayın bizi deli gibi seviyoruz biz Göztepe’mizi “
Not :Son 7 Gün buluşma için.
Last edited by Nando De Colo at 8/11/2019 2:49:35 AM