Eesmärgid seataxegi sellepärast, et neid täita.
Sinu plaan iseenesest tore, kuid Kakerdistel vist sama plaan!!!Kakerdised hoiavad hetkel ka kogu liigas juhtpositsiooni ja seega eelist play-offi finaal koduseinte vahel pidada.Juhul kui sul plaan II liigasse tagasi murda, siis tuleb sul hakata tabeliseisu parandama, muidu lähevad Kakerdised.... siit tasakaene II tagasi.Loomulikult ei ole välistatud, et Nisanäpud ja Warriorsi mehed siit edasi ei pääse, kuid et II-liigasse püsima jääda, siis arvan , et parem olex neil veel veidikene oodata ja mehi treenida ,kui korra II minna ja sealt alla tulla.Loomulikult rahalline vahe on tohutu, selles pole kahtlustki..kuid jah...Noh..kui tahate elavat eeskuju, siis Kännu näol seda saate,,,,tema meil ju kroonimata III liiga kunn, kes käib II liiga mansadega higi valamas.Hooaeg on , siis tuleb ja räägib, kuidas seis seal kõrgemal on.
Aga tulles tagasi edasipääsejate juurde, olex jah loogilisem, et Kakerdised ja Kings of kings siin madistama hakkavad.Endalt lükkan võidukohustuse kohe eemale, kuna ei seadnud sel hooajal eesmärgiks tõusta II, sest vaadates minu teami, siis auke on sees küllaga, mis vajavad veel lappimist.Usun tuleb põnev andmine...vähemalt meie pool, sest kas te arvate, et ma lasen asjadel rahulikult kulgeda ja vaatan toredusega, kuidas Nisanäpud ja Bc kings of kings meie algrupi finaalis laineid löövad....ei ei..Seda ma pealt vaadata ei kavatse ja katsun olla konkurent ikka 100%...noh, selles mängu ilu ja võlu seisnebki.Edu treenimisel ja vaatame, mis hooaeg toob.Paljudel nagu eelnevalt juttudest aru sain, vigastused kimbutavad. Paraku käivad needki mängu juurde.
Olenemata olukorrast katsume pool hooaega ennem seljataha jätta, ehk siis saab ka selgemaks, kes millele panustanud on ja kes siit mansadest hakkavad II liiga koha eest nõudlejaks.Edu edaspidiseks.