Köszike a véleményeket.Ha igazán megnézted, hogy mit játszok támadásban, akkor láthatod, hogy talán most játszottam amióta bereggeltem a játékba negyedszer a fuss és tüzeljt.

pont azért, hogy próbálkozzak a felállással.pl az utolsó bajnokin is gyorspasszost játszottam.Sajna belső pozícióba harmat gyenge a csapatom így marad a középtávoli illetve távoli taktika.De próbálkozok majd tovább úgy ahogy írtad.Amíg a klubb csődbe nem megy.

Ha meg kiesek abbahagyom, mivel 4.-ben kihívás nincs az meg számomra alap.Az értékeléseknél meg azt nem értem miért nem tükrözi akkor a tényleges meccset?Mert ebben az esetben (és sok másban) ha csak hajsszállal is de elvileg nem nyerhetett volna a gép az értékelések szerint.Ha azt olvasom, hogy pocsékul támadtam mindenhol, és a védekezésem csapnivaló volt, akkor nincs miről beszélni ő volt az erősebb.
Valaki jött élő példával.Nem tudom kosarazott-e valaha de ha egy csapat jobban védekezik és jobban támad mint a másik csapat, olyant 15 éves aktív kosárlabdás pályafutásom alatt nem éltem, hogy kikapott volna.
Köszönöm még egyszer mindenkinek a reakciót.Fontos az, hogy ilyenkor higgadt fejek elemezzenek mert én a szétverem a monitort szintjén vagyok voltam.