Nem, te azt mondtad, hogy van összesen 4 használható taktika,
a többi s...kupac. Na ez azt jelenti, hogy a többi használhatatlan. Ha te másképp értetted, akkor úgy írd le, és ne utólag akard megmagyarázni, hogy te igazából nem is arra gondoltál, mint amit leírtál. Hmm, érted??
Ráadásul a reakcióm az volt, hogy minden csapatnak az a használható taktika, amire építve van. Mi volt a reakciód? Kerek perec
kijelentetted, hogy a legjobb dobjon taktikák nem használhatók. Még mielőtt letagadod, itt történt:
(254982.108). És ezek után még azt mondod, hogy én ferdtek, mert te ilyet nem mondtál?
Továbbra is azt mondom, hogy
te, akinek nulla tapasztalata van ezekkel a taktikákkal, nem tud hiteles véleményt mondani. Az elmúlt 3 szezonban
egyszer sem játszottad ezeket a taktikákat, honnan lenne bármi fogalmad arról, hogy használhatók-e, vagy nem. Leírta már ww, kaygee és cimi is, hogy használhatónak tartják. Megint az a helyzet állt elő, hogy
senki nem mondja azt, amit te, ellenben többen is az ellenkezőjét mondják, de te kötöd az ebet a karóhoz.
Mutass nekem "tucatszám" vb-győzteseket, B3-bajnokokat rng-vel, sok futással, gyp-vel. Nem tudsz? Akkor ezek a taktikák egy kategóriában vannak a legjobb dobjon taktikákkal. Megint kettős mércézel. És az a vicces az egészben, hogy ez volt az
egyetlen érved a legjobb dobjon taktikák ellen, ami ugyanúgy nem állja meg a helyét az általad használhatónak sorolt taktikákkal kapcsolatban.
Bukta és bukta között van különbség. Ha tudod, mennyit számít a pd, akkor nem értem, miért vitatkozol ezzel. Ha ez megvan fejben, akkor jön a következő pont: ha egy taktikával csökkenteni tudod az amúgy is vesztes meccsen a pd-t, akkor az a taktika használható, vagy nem?
Nem azt az állításodat vitattam, hogy mindenki azt menjen, ami a csapatának fekszik. Ez megint ferdítés. Mutass linket, hsz-t, ahol ilyet mondtam, ugyanúgy, ahogy én is megmutatom, hol mondtad azt, amire reagáltam és amit most letagadsz. Mellesleg lásd a második bekezdést, én írtam le, hogy minden csapat azt menjen, amire építve van és te szálltál ezzel vitába.
A nap aranyköpése: jobb nyerni egy bronzot, mint veszíteni egy aranyat. Aranyat veszíteni, az ezüstöt jelent. Az ezüstnél jobb a bronz? Gratula az újabb okossághoz és kösz a vidám pillanatokat.