BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.367 in reply to 254065.366
Date: 3/15/2014 1:10:53 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem, te azt mondtad, hogy van összesen 4 használható taktika, a többi s...kupac. Na ez azt jelenti, hogy a többi használhatatlan. Ha te másképp értetted, akkor úgy írd le, és ne utólag akard megmagyarázni, hogy te igazából nem is arra gondoltál, mint amit leírtál. Hmm, érted??

Ráadásul a reakcióm az volt, hogy minden csapatnak az a használható taktika, amire építve van. Mi volt a reakciód? Kerek perec kijelentetted, hogy a legjobb dobjon taktikák nem használhatók. Még mielőtt letagadod, itt történt: (254982.108). És ezek után még azt mondod, hogy én ferdtek, mert te ilyet nem mondtál?
Továbbra is azt mondom, hogy te, akinek nulla tapasztalata van ezekkel a taktikákkal, nem tud hiteles véleményt mondani. Az elmúlt 3 szezonban egyszer sem játszottad ezeket a taktikákat, honnan lenne bármi fogalmad arról, hogy használhatók-e, vagy nem. Leírta már ww, kaygee és cimi is, hogy használhatónak tartják. Megint az a helyzet állt elő, hogy senki nem mondja azt, amit te, ellenben többen is az ellenkezőjét mondják, de te kötöd az ebet a karóhoz.

Mutass nekem "tucatszám" vb-győzteseket, B3-bajnokokat rng-vel, sok futással, gyp-vel. Nem tudsz? Akkor ezek a taktikák egy kategóriában vannak a legjobb dobjon taktikákkal. Megint kettős mércézel. És az a vicces az egészben, hogy ez volt az egyetlen érved a legjobb dobjon taktikák ellen, ami ugyanúgy nem állja meg a helyét az általad használhatónak sorolt taktikákkal kapcsolatban.

Bukta és bukta között van különbség. Ha tudod, mennyit számít a pd, akkor nem értem, miért vitatkozol ezzel. Ha ez megvan fejben, akkor jön a következő pont: ha egy taktikával csökkenteni tudod az amúgy is vesztes meccsen a pd-t, akkor az a taktika használható, vagy nem?

Nem azt az állításodat vitattam, hogy mindenki azt menjen, ami a csapatának fekszik. Ez megint ferdítés. Mutass linket, hsz-t, ahol ilyet mondtam, ugyanúgy, ahogy én is megmutatom, hol mondtad azt, amire reagáltam és amit most letagadsz. Mellesleg lásd a második bekezdést, én írtam le, hogy minden csapat azt menjen, amire építve van és te szálltál ezzel vitába.

A nap aranyköpése: jobb nyerni egy bronzot, mint veszíteni egy aranyat. Aranyat veszíteni, az ezüstöt jelent. Az ezüstnél jobb a bronz? Gratula az újabb okossághoz és kösz a vidám pillanatokat.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.368 in reply to 254065.366
Date: 3/15/2014 1:19:47 PM
Overall Posts Rated:
310310
Amúgy mutatok neked egy friss eredményt: (68678984)
A szar 2-3 zónával és az általad nem a 4 használható taktika közé sorolt támadással verték meg az emlegetett lengyel csapatot. Várom az értékelésedet a meccsről.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.369 in reply to 254065.367
Date: 3/15/2014 2:01:02 PM
Overall Posts Rated:
350350
Megismétlem már 9879999999999999999999999999999999* az érveim, utoljára:

Használhatatlan, ellenben domináns lenne. De nem az. Érted?

Tudod, h mi a legjobb dobós skillszettje? Múltkor kértem, de te hebegtél-habogtál, hogy milyen ligára mutass..
Mutass bármilyet és írd oda, h ez pl elit ez meg 3. oszt.
Ha használnák használható lenne. De nem használják ezért kevéssé használható! Érted?
És nem kell személyes tapasztalat, nézz körül játékban hány b3 sikert értek el legjobb dobóval vagy pl tempó nélkülivel
Miért nem értek el semmit vele? Azért,mert semmit sem ér a legjobb dobó komoly szinten.

Még mindig elterjedtebb opcióként a motion, mint a legjobb dobó magyarul jobb a sok futás! Ez tuti érv. Különben legjobb kinti dobót menne, aki most a motionra voksol inkább.
Én nem szálltam vitába a "minden csapat azt menjen, amivel-lel" Mindketten uazt mondjuk. csak te akarsz belém kötni.

Bravó! Nem hallottad? A legtöbb sportriporter elmondta már! sport pszichológia. > Jobb győzelem a vereségnél még ha az adott esetben kevesebbet is ér helyezésben.

Mlotynak pechje volt, lehetett volna fordítva is kis híján. Ezt hívják pechnek.

Most untam meg a 9879999999999999999999999999999999-szeri ismétlést

csáó, legyen szép estéd.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2014 2:04:54 PM

This Post:
00
254065.370 in reply to 254065.369
Date: 3/15/2014 2:23:46 PM
Overall Posts Rated:
310310
Az "érved" nem helytálló, ennyi. A higgadt közelit sem soroltad a használhatók közé, és a múltkor a 2-3 zónát is a használhatatlan védekezések közé soroltad. Mégis azzal győzték le a tavalyi B3-győztest, akit szerinted semmivel nem lehet legyőzni, max 2pontos, 1-1 ellenivel. Ja, pechje volt. A vereség az vereség. Minden vereségnél a taktika rossz taktika. Ismerős kijelentés? Te tetted, nem is olyan rég. Akkor tehát megállapíthatjuk, hogy a Mloty által játszott 2pontos, 1-1 elleni rossz taktika volt?
Látod, megint kettős mércézel. Ha valami nem illik bele az "igazságodba", akkor az pech, véletlen, random. De ha ellenkezőleg történik, akkor persze egyből a te igazad van bizonyítva, ott nincs sem pech, sem random. Erről kéne leszoknod és még akár értelmesen is lehetne veled beszélgetni.

Skillszettet mondtam a múltkor is. Általánosságban a gyp-hez hasonló, csak taktikától függően vagy bentre jobban kihegyezett kisemberek, vagy kintre jobban képzett magasok. Azt is megígértem, hogy csinálok egy komplett csapatot, ami fizetésben a tiéddel, ha te megígéred, hogy utána bebizonyítod, hogy nyerne a te csapatod. Vállalod? Feleslegesen nem fogok ugyanis órákat ezzel szöszmötölni. Az meg, hogy ránézel és kijelented, hogy úgyis nyernél, nekem nem elég. Érvekkel, bizonyítékokkal, példával bizonyítsd. Megkérdezem még egyszer, vállalod?

"Nem kell személyes tapasztalat" - ez annyira jellemző rád. És megismétled a baromságodat, hogy hány B3-at, vb-t nyertek. Ha te ugyanazt szajkózod, én is azt fogom. Hány B3-at, vb-t nyertek gyp-vel, rng-vel, sok futással? Ha te nem érted az olyan alap törvényszerűségeket, hogy egy ismeretlenebb, kevesebbet használt taktikára nyilvánvalóan kevesebb direkt arra edzett játékos jut, akkor nincs mit tenni. Erre neked az a megoldásod, hogy nem ismerjük, tehát rossz. Nekem meg az, hogy nem ismerjük, tehát meg kéne ismernünk. Ki-ki döntse el maga, melyik a jobb megoldás. Te meg keress egy amish közösséget, tökéletesen megértenétek egymást.

Én beírtam, hogy mindenki azt menjen, ami a legjobb neki. Erre válaszoltad, hogy a legjobb dobjon használhatatlan taktika. Linkeket adtam, vissza lehet nézni, hogy így történt. De akkor most te is adjál linket, hogy én hol szálltam vitába ugyanezzel a kijelentéssel, ha már beírtad, hogy ezt tettem.

A sok futás kinti taktika, a legjobb dobjon meg semleges. Ez a tény. Ja persze, elfelejtettem, téged nem érdekel sem a fókusz, sem a tempó. Mondjuk így nem tudom, mi alapján csoportosítod a taktikákat és mi alapján állítanál össze egy válogatottat, vagy B3-győztes csapatot. Aki kinti fókuszra építi a csapatát, annak nyilván nem fog feküdni a legjobb kinti dobjon, aki meg benti fókuszra épít, annak nem fog feküdni a legjobb benti dobjon (remélem, eddig még érted). Mivel ezek semleges taktikák, azoknak a csapatoknak fog feküdni, akik semleges taktikára építenek.

Ezt a sportpszichológiás kijelentést nem hallottam még sosem, de azért igyekszem megvilágítani a dolgot neked. Aki bronzot nyer, az kikapott az elődöntőn. Aki ezüstöt, az meg nyert. Ilyen egyszerű. Nekem pl többet ér egy ezüst, mint a bronz, de szerintem írj a NOB-nak, hogy az olimpiákon is több pontot kéne adni a bronzért, mint az ezüstért, mert hát ott győzelem volt (igaz kiesés után), az ezüstnél meg vereség (igaz továbbjutás után). Komolyan, ez már kabaré.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.371 in reply to 254065.370
Date: 3/15/2014 2:42:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem is kell helytállónak lenni, privát véleményem és nem Nobel-díjat akarok vele nyerni.
Jahh, te nem szereted a japán lányokat, az te privát véleményed. Nekem meg ez. Ennyi

Minden bukta sz.rkupac. így Mlotyié is, az övé ráadás duplán s.rkupac a pech miatt. ez a duplán kettős mérce, barátom! oda vissza igaz, hehe :-)

nem érdekel, csak kérdeztem. egy dolog érdekel csak: nyersz vagy vesztesz. A körülmények, a háttér nem érdekel
így az se milyen taktikával,milyen fókusszal milyen tempóval. Let.om, csak legyen fekete a számjegy meccs végén azaz nyerjek. Bármi áron.
így a fókuszos/tempós eszmefuttatásod is megválaszoltam: let..om mivel csak nyerjek

khmm.. tudod van bronzmeccs is jó sokszor! ott nyerni kell, ha bronzot akarsz, a döntőt csakis kizárólag elbukhatod -ha nem tudsz nyerni.
és a statnak (éremtábla) semmi köze pszichológiához! két külön tészta, csak össze akarod kavarni és s.rt gyúrni belőle.

szervusz :-)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2014 2:51:50 PM

This Post:
00
254065.372 in reply to 254065.371
Date: 3/15/2014 3:30:44 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ok, akkor nekem is lehet privát véleményem. Az én privát véleményem meg az, hogy hülyeséget beszélsz.

Na akkor megállapodtunk, Mloty 2pontos, 1-1 elleni taktikája egy szarkupac volt, a másik csapat higgadt közelről, 2-3 zónája meg tökéletes. Tehát a higgadtan közelről és a 2-3 zóna is használható és eredményes taktika.

Egyébként csak tájékoztatásképpen, itt egy másik B3-negyeddöntő, szintén erről a hétről (68678986). Itt is a higgadt közel, 2-3 zóna nyert a 2pontos, 1-1 ellenivel szemben.
Itt meg a Mloty előző körből továbbjutása (68671251). Higgadt közellel nyert a 2pontos ellen.
Itt meg a Mlotyt is kiverő kínai csapat előző körös meccse (68671252). Legjobb benti dobjon a 2pontos ellen. Eddig kétszer nyert magasabban rangsorolt csapatok ellen a "nem használható" taktikákkal, 2pontos ellen.

Értem én, hogy mindegy mivel, csak nyerjél, de hogy nyersz tudatosan, ha nem érdekel a taktika, tempó, fókusz? Pont ez a kulcs a győzelemhez.

A bronzhoz meg az elődöntőt "kell" elbukni, nem tudom, ez eljutott-e odáig. Aki elődöntőt bukik, az gyengébb, mint az aki megnyeri az elődöntőt. Innentől az ezüst jobb eredmény, akárhogy is magyarázod, ezért megdőlt az az állításod is, hogy jobb a nyert bronz, mint az elbukott arany. Az ezüst és a bronzérmes is 1-1 "vereséggel áll", csak éppen az ezüstérmes tovább jutott, mint a bronzérmes, ő a döntőt bukta el, a bronzérmes meg már a döntőbe jutást is.

A skillszettre még mindig nem válaszoltál. Hogy könnyebbé tegyem, mást ajánlok. Én összehozok egy csapatot valamelyik legjobb dobjon taktikára, te választhatod ki, hogy külső, vagy belső legyen. Te meg összehozol egy 2pontosra épített csapatot. Legyen a keret mondjuk 350k (buzzermanager kalkulátorával), tíz játékossal (posztonként kettő). Aztán majd kivesézhetjük, melyik nyerne. Áll?

Last edited by LA-Charlie50 at 3/15/2014 3:41:18 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.373 in reply to 254065.372
Date: 3/16/2014 8:00:14 AM
Overall Posts Rated:
350350
A skillszettre még mindig nem válaszoltál. Hogy könnyebbé tegyem, mást ajánlok. Én összehozok egy csapatot valamelyik legjobb dobjon taktikára, te választhatod ki, hogy külső, vagy belső legyen. Te meg összehozol egy 2pontosra épített csapatot. Legyen a keret mondjuk 350k (buzzermanager kalkulátorával), tíz játékossal (posztonként kettő). Aztán majd kivesézhetjük, melyik nyerne. Áll?

Felőlem, bár most nem érek rá, talán holnap. De hogyan vetjük össze ki nyer? :-)

This Post:
00
254065.374 in reply to 254065.373
Date: 3/16/2014 11:20:05 AM
Overall Posts Rated:
310310
Na ezt kérdeztem én is tőled, hogy hogy fogod megállapítani, hogy ki nyerne, vagy mi alapján jelentenéd ki, hogy a 2pontos csapat tuti nyerne. Erre is várom a megoldást.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.375 in reply to 254065.374
Date: 3/17/2014 6:19:45 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mondok egy becsült ratingot, meg te is vagy esetleg pötyögd be a skilleket a coach parrotba, az kidob egy ratingot.
A meccset nem tudjuk lejátszani valójában, csak saccra lehet megmondani ki a nyerő.
Legyen a csapatod benti legjobb dobós

This Post:
00
254065.376 in reply to 254065.375
Date: 3/17/2014 10:45:42 AM
Overall Posts Rated:
310310
Mikor legyenek kint a skillek? Ma este 6 után bármikor ki tudom rakni - jó lenne kb egy időben.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.377 in reply to 254065.376
Date: 3/17/2014 12:06:42 PM
Overall Posts Rated:
350350
18:10 ? :)

Advertisement