BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 3

Genel Sohbet Başlığı 3

Set priority
Show messages by
This Post:
22
295498.367 in reply to 295498.355
Date: 2/19/2021 2:25:35 AM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
BEİ maçında da kupa maçında da savunmalarım yer değiştirmiş! Kim yapıyor bunu kim hesabıma giriyor, iki kere kontrol ettim. GMleri ve BBleri göreve davet ediyorum

Bu mesaj bir tek bana mı garip geldi? Bu arkadaşın sıkıntısını özetleyen bir mesaj bu.

-Ne zaman şüphelenmiş?
-BBEİ maçında.

-Ne zaman foruma yazmış?
-Türkiye kupası maçından sonra.

-Neden?
-Çünkü BBEİde kazanmış diğerinde kaybetmiş. Kazanınca çapalı,kaybedince kapalı. Galibiyette Berkay bir numara, mağlubiyette Ayberk'ler iş başında.

Kupa finalindeki rakibini tebrik etmediği gibi zan altında bırakıyor.

Milli takıma girmek bile istemiyorum. Geçen sezon sonu hazırlık maçlarındaki rakipler hep bizden alt sıradaki takımlar. Orada da ileride konuşmak için galibiyet kasmaya çalışmış ama becerememiş. Mt 10 sıra gerilerken o dönem hor gördüğü rakipler 5-10 sıra ilerlemiş.

Oyun sistemi sezon başında değişti, şimdi mt sıralamasındaki son sıradaki ülkelerle sistemi test ediyoruz. Geçen sezon bizim seviyemizdeki takımlar kadrolarını ona göre şekillendirirken ve rakiplerinin gücünü yoklarken, biz ancak önümüzdeki sezon önümüzü göreceğiz. Gelecek olan hocanın işi zor. En iyi oyuncular antrenmanları bıraktı yada retire durumuna düştü. Toparlaması zaman alacak.

This Post:
00
295498.369 in reply to 295498.368
Date: 2/19/2021 4:12:20 AM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Anladım hocam.

Ben biraz dik kafalıyım. O yüzden ne whatshapa onay verdim ne telegramı indirdim. Beklemedeyim.

Dipnot: Yanlış biliyorsun:) Doğma Göztepeli, Doyma Karşıyakalıyım. Karşıyaka çarşıda oturuyorum.

This Post:
11
295498.374 in reply to 295498.373
Date: 2/19/2021 5:13:57 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Aslında aynı gruptayken belirtmiştim diye hatırlıyorum,

Güzel izmirden selamlar..

From: capali

To: Bora
This Post:
00
295498.375 in reply to 295498.368
Date: 2/19/2021 5:18:30 AM
Overall Posts Rated:
13351335
BB Marin istifa!

Bei ve kupa maçının ikisini de izleyip uzunların kısaları kısaların uzunları savunduğunu görür, reytinglerden de, rakiplerin yüzdelerinden de anlar. Bei maçında kendim değiştirmeyi unutmuş olabilirim. O yüzden bir şey demedim. Güldüm geçtim.
Ama Bei'de bu olduktan sonra, kupa finalinde de böyle bir şey olmasın diye kaç kere kontrol ettim. Bir sorun olmadığını gördüm. Maçtan sonra kupa maçının taktiğini seçip baktığımda ise savunmalar yine standarda dönmüş. Taktiği bir hafta önce verip, iki gün önce gece de kaç kere kontrol ettim. Yine böyle bir şeyin olması normal bir şey olamaz.

Advertisement