tai jo

abu prisimenu naudojam dviguba chuko noriso plana

abu idealiai ji igyvendinom bet abu vistiek pralaimejom. Tai rodo kad px tie entuziazmai, namai yra svarbiau. Sigi, tureje butume namu pranasuma dabar II lygoje kukuotume

Deja, dabar vargstam tamke paciame mesle, kur per sezona 4-5 normalios varzybos su savo lygio komandomis ir to isvykoje padet tenka virs 20, ar kai speedballus isvykoje nukaliau be 2 traumuotu zaideju, nes 1 mano zaidejas uzsiaute ir 50 tasku ikale

Tiesa tu si seza pasidavyneji ir suda mali nes varliniams atiduodi lyga, kita seza jau kovoti bandysi, tikiuosi tinkamai sustipresi ir Cesius bus dar didesnis zveris jau

O as tikiuosi neuztaikysiu ant to paties greblio ir ne pralaimesiu tai kas lyg taktiskai ir laimeta. beda kad visi pas mane stiprinasi, tai turiu ir as tai daryti, kad picais ju normalus mindyciau

Negaliu ne 1 % tikimybes palikt jiems laimet, beje su geru PG galesiu pradeti ir artimais losti, ka preitose rungtynese padariau

O kai varzovams neikandamas tampi taktiskai, tada tavo ekipa yra gera

Cia mano nuomone

Beje kadangi jusu forume sveciujuosi, tai kvieciu ir jus i maniski kartais uzsukt, su ucanuwill dabar uzvedem diskusija idomia apie krepsini