Neznam sta je smjesno
Da nisi nesto pogresno shvatio,ako jesi obrati se kolegama pa ih pitaj da li sam imao s nekim dogovore ove sezone,ako na to ciljas ovim HAHA...
Prvo kako drugi igraju i sta planiraju mene ne zanima, ja sam igrao svoju igru cjelu sezonu i na kraju mi se i vratilo.
To sto su drugi stimali i pustali moje suparnike,ovaj pogled na tabelu pokazuje kakvi su drugari i ovaj poredak u nasoj konfi je njihov rezultat.
Drugo sto me muci,otkud potreba za provokacijom, nesto ti dosadno ili te neko napuco, pa si mene krenuo prozivati jer je mozda propao neki plan ko s kim je trebao igrati u nastavku.
Ako pogledas formu i uzmes u obzir domaci teren,logicno je da su Bikovi cuvali ekipu za nastavak,tako i da mi je javio kako ce igrati ja sa svojom petorkom i nemam nekog izbora kalkulacije,postava je uvjek ista pa kako bude bude.
Trece, ti ocigledno zaboravljas da sam ja amater koji igra samo jednu taktiku i koji nezna taktizirati i kome se samo sve potrefilo i nastimalo,izgleda da me sreca prati svih ovih godina.
Tako da i meni je malo smjesno kako sam uopste uspio doci u poziciju da se borim za titulu a s druge strane mi je tuzno sto sam pokvario planove i prognoze kolega iz lige.
Evo, ako ikad dodjes u prvu ligu, a ja budem bio dio nje,javi se da nastimamo jednu ili obe nase tekme pa makar me to kostalo ispadanja.
Sve naj i sretno.
idemo dalje...