BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.368 in reply to 60774.367
Date: 8/27/2012 7:28:42 PM
Overall Posts Rated:
2626
I jos da napomenem da ce nas konacni roster biti poznat u petak, jer je u subotu reset entuzijazma, tako da cu do tada zapisivati skilove igraca i u petak objavljujem spisak! :)

This Post:
00
60774.369 in reply to 60774.364
Date: 8/31/2012 7:29:17 AM
Overall Posts Rated:
389389
On sale, don't really know if i can post he here:

(9729202)

[Crna Gora]
Mirko Antovic (9729202)

Owner: Pepinillos Team

Weekly salary: $ 47 924
Role: rotation player
(BuzzerBeta)

DMI: 565300
Height: 6'2" / 188 cm
Potential: perennial allstar
Game Shape: strong

Jump Shot: stupendous Jump Range: proficient
Outside Def.: marvelous Handling: tremendous
Driving: marvelous Passing: sensational
Inside Shot: prominent Inside Def.: respectable
Rebounding: average Shot Blocking: average
Stamina: average Free Throw: strong

Experience: strong

This Post:
11
60774.370 in reply to 60774.1
Date: 8/31/2012 8:21:49 PM
Overall Posts Rated:
2626
Tema: Objava spiska reprezentativaca!

Pozdrav svim prisutnima! :)
Igraci koji ce ucestvovati na EP su sada u rosteru i sa tim snaga krecemo u boj.
Znaci, na spisku se nalazi 16 igraca, ostavio sam dva slobodna mjesta u slucaju povreda ili lose forme da pozovemo profil igraca koji nam zatreba, jer kada imamo max 18 igraca u timu nismo u mogucnosti nikog pozvati, jer ako izbacimo nekog entuzijazam spada automatski na 1, za one koji ne znaju i pitaju se zasto 16 igraca.
Pa da krenemo po pozicijama

PG:
1. Boban Brakocevic (17112164)- Novi igrac u odnosu na proslu sezonu, vjerovatno prvi izbor na mjestu pleja, kompletan igrac, tacno onako istreniran skolski, sve pohvale vlasniku
2. Ðoko Ognjanovic (17112186)- Najveci konkurent Bobanu za startnu poziciju na mjestu pleja, jedina mana mu je dribling, dosta bolji suter od Bobana, bicu na slatkim mukama
3. Tihomir Mandic (15130762)- Bice mu tesko doci do minuta pored Bobana i Ðoke, treci plej reprezentacije, dobio je prednost u odnosu na ostale zbog sjajne odbrane prije svega

SG:
1. Nedo Grujic (15130470)- Prvi bek reprezentacije, takodje novi igrac u odnosu na proslu sezonu, sjajan raspored skilova, sjajan odbranbeni igrac na sta je posebna paznja bila usmjerena
2. Niša Novaković (14048260)- Back up sg, takodje odlican odbrambeni igrac, najbolji dodavac na poziciji beka
3. Dražen Baletic (13697188)- Treci bek repke, prednost u odnosu na ostale potencijalne reprezentativce dobio zbog odbrane i pas igre, jer su ostali igraca na poziciji beka klasicna drva

SF:
1. Stefan Orahovac (12277650)- Prije svega odlican suter, pa onda odbrambeni igrac, svakako prvo krilo reprezentacije
2. Nino Kocetanovic (13697271)- Dobar suter, odlican odbrambeni igrac u unutrasnjosti, mada ni iz vana mnogo ne zaostaje, dostojna zamjena za Stefana
3. Miroslav Dževerdanovic (15130634)- Jos jedan novi igrac u timu, tu je zbog raznovrsnosti, jako koristan igrac, i jos se trenira, dobio sam cvrste garancije za to od njegovog vlasnika, i plan treninga.

PF:
1. Andelko Kosac (15130538)- Definitvno nas najbolji igrac u timu, nasa najveca snaga, istreniran skolski, jak u svim elementima igre, ja sam impresioniran rasporedom njegovih skilova, san svakog menadzera.
2. Novak Vulovic (15130515)- Ista generacija kao i Andelko, njegova dostojna zamjena, i siguran sam da su najbolji krilni centri u Crnoj Gori stasali prije 26 godina
3. Ðuro Božovic (15130969)- Centar koji se najbolje snalazi na pozici PF, sjajan raspored skilova, i sto je najzanimljivije i Ðuro ima 26 godina

C:
1. Cedomir Gušic (9729398)- Nas najplaceniji igrac, prejak unutra, hajmo reci drvo, ali ne potpuno, ima i skok sut i pass koliko toliko, i takodje sjajne blokerske sposobnosti ga cine nasim prvim centrom.
Mora se poraditi na formi, vidjecu sa vlasnikom, jer nam je preko potreban.
2.Vidak Petrovic (9988230)- Back up Cedomiru, unutra naravno slabiji od Cede, ali jaci sto se tice skok suta, odlican igrac
3. Slobodan Strugar (21444023)- Nasa najveca nada, vec sada moze mnogo doprinjeti, malo jos unutra poraditi na njemu i na sekundarnim skilovima i to ce biti centar za mnogo sezona
4. Ðurica Banovic (13894855)- Cetvrti centar, tu je prije svega zbog odbrane i skoka, mada ce mu biti tesko doci do minuta pored ovih divova
To bi bilo tom nadam se da ste zadovoljni!
U ekipu su pozvani nakompletniji igraci, koji u ovom trenutku mogu navise dati reprezentaciji.
Nemoj da vas zavaraju plate nekih igraca koji nisu pozvani jer su to vecinom igraca sa dva nabudzena skila, ostalo lose,popularna drva.
Pretrazio sam sve lige na svjetu pomocu programa NT scout, i mogu reci da pored ovih 16 igraca na spisku imam jos 33 igraca koji mogu konkurisati za reprezentaciju.
Posebno se to odnosi na mladje igrace kojima treba poraditi na nekim skilovima i dogodine su sigurno u timu, to cu
dogovoriti sa vlasnicima igraca.Hvala :)

Last edited by Dejan Roljic at 8/31/2012 8:42:53 PM

This Post:
00
60774.371 in reply to 60774.370
Date: 9/2/2012 6:00:41 PM
Overall Posts Rated:
2626
Pozdrav iz Spanije, Andaluzije tacnije iz grada Malage gdje nasa reprezentacija sutra u 20h po lokalnom vremenu igra svoj premjerni mec u grupi E na Europskom prvenstvu u dvorani "Palacio de Deportes Jose María Martin Carpena" koja je inace dom Unikahe iz Malage, kapaciteta 11 000 sjedecih mjesta.
Danas su nasi momci odradili jedan trening, svi su spremni za mec i sto je najvaznije zeljni igre i dokazivanja, a na treningu smo imali i podrsku stotinjak nasih navijaca, sutra ocekujemo gromoglasnu podrsku u cilju da dodjemo do prve pobjede u grupi cime bi poceli ostvarivati svoj cilj.
Rival je reprezentacija Svajcarske, koja za razliku od nas ima odredjenih problema sa povredama.
Sutra su oni favoriti, nesto jaci od nas na vanjskim pozicijama, unutra smo tu i tamo, ali idemo na pobjedu, mozda i najvazniji mec, da pocemo sa pobedom i posle cemo lakse.
Zemlja nadaleko poznata naravno po teniskoj legendi Rogeru Federeru, po satovima Omega i Longines, prehrambebom divu Nestle kao i naravno mnogim zasticenim i nadaleko poznatim sirevima.
Uvertira za mec nase A selekcije je mec nasih U21 igraca protiv vrsnjaka iz Kazahstana u 16h po lokalnom vremenu.
Ko moze nek dodje u 16h na chat da zajedno pratimo nase mlade nade a kasnije naravno u 20h vas ocekujem u sto vecem broju na chatu u mecu izmedju A selekcija Crne Gore i Svicarske.

Zajedno smo jaci! :)

This Post:
00
60774.372 in reply to 60774.371
Date: 9/3/2012 4:02:22 PM
Overall Posts Rated:
2626
Prva utakmica i poraz.
Igrali smo i CT protiv njihovog tie i nismo uspjeli.
Utakmica je bila vazna da dobijemo prvu, pa bi posle islo lakse, i ovako cemo sledece dve igrati vjerovatno tie, pa posle se boriti za neke 2-3 pobjede, da maknemo na rangu najboljih reprezentacija svjeta.
Sada se jos jednom pokazalo da nam je raspored katastrofalan, skoro svaki protivnik sledeci prije utakmice sa nama ce igrati sa Armenijom, i nabijati ent sa tie, dok cemo mi skapavati za pobjedu da bi zadnju igrali sa jadnom Armenijom.
Zato je ovaj mec bio vazan da uzmemo sa istim entom smo usli, ali ponovo dzaba.
Razlozi poraza su jednostavno.Cedomir i Vidak su imali hrpu licnih gresaka, vecinu meca je igrao Strugar, kao da ruke nema, i bilo je preko 10 situacija takozvanih nicijih lopti nakon promasaja i sve su pripale njima.
Imali su slobodna bacanja 34 - 49, a mi samo 16 - 22, sto je puno puno je.
Odnos u skokovima je takodje veoma vazan, imali su 47 skokova, 18 ofanzivnih a mi 37+12.
I na kraju mi smo imali 27 licnih gresaka a oni samo 17, sto je mnogo mnogo je.
Mnogo stvari se urotilo protiv nas, mislim da sam sve dobro postavio, Boban je igrao na SG i odlicno se snasao, Kosac je bio fenomenalan, i zadnjih 2 minuta dok smo bili u igri igrao je Kocetanovic umjesto Orahovca, cudna odluka u najmanju ruku.
Nastavljamo dalje, sta moze, nego se boriti do zadnje kapi znoji, Gusic mora popraviti formu inace nece vise ni igrati sve dok forma ne bude u normali i ovako je drvo sto je pokazao sa ovim faulovima, za minut je napravio 3 faula, ne znam koliko je to realno.

Hvala hate_usa i jos jednom decku koji je tek poceo igrati ne secam se nicka :S na prisustvovanju na chatu.

Hvala, i nema predaje!

This Post:
00
60774.373 in reply to 60774.372
Date: 9/4/2012 8:58:10 AM
Overall Posts Rated:
44
Nema veze sto smo porazeni, bice bolje :)

Nisam mogao prisustvovati zbog obaveza,a li se nadam da cu moci caskati sa vama na nekoj od narenih tekmi :)

This Post:
00
60774.374 in reply to 60774.372
Date: 9/4/2012 10:50:06 AM
Overall Posts Rated:
44
Zaista sjajan i uzbudljiv mec bio je izmedju Crne Gore i Svajcarske.Imali smo prednost tokem celog meca ali u zavrnici su svajcarci bili bolji.Nasa naredna utakmica je sa njemackom .Njemacka je favorit ali nema predaje.Zelim da u sve vecem broju dodjemo na cet za sledecu utakmicu jer ce podrska dobro doci nasim momcima.

This Post:
00
60774.375 in reply to 60774.373
Date: 9/4/2012 12:45:18 PM
Overall Posts Rated:
2626
A brate krivo mi jer nemoguce da se desilo ovoliko faula i njima vise skokova.
Posebno mi je krivo jer skoro svako protiv Armenije igra pa potom protiv nas, nabije ent na njima, dok mi sa Armenijom mos mislit igramo zadnju.
Sad cemo vjerovatno sledece dve tekme igrati tie, pa onda uci u borbu za pobjedu ili dve nadam se prije meca sa Armenijom :)

This Post:
00
60774.376 in reply to 60774.375
Date: 9/7/2012 6:42:21 AM
Overall Posts Rated:
44
Postose uskoro blizi kraj selektora u21 reprezentacije ja bih zeleo da budem na tom mestu.Saada cu vam reci celo moje izlaganje.Kao prvo zeleo bih da sakupim dosta dobrih igraca i da sastavimo tim.Volio bih kada bi mogli da udjemo u top 50.Mozda neki misle da nisam iskusan ali ja mislim da mi trebate dati priliku.

Ocekujem odgovore od vas

This Post:
00
60774.377 in reply to 60774.376
Date: 9/8/2012 3:28:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Ja ipak mislim da moras jos malo da igras da bi se kandidovao za takvu poziciju :)

This Post:
00
60774.378 in reply to 60774.377
Date: 9/9/2012 10:22:58 AM
Overall Posts Rated:
44
ja mislim da bi mi trebali dati priliku svaki dan ucim tutorijale i dosta sam aktivan

Advertisement