BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
41138.369 in reply to 41138.367
Date: 6/30/2009 11:50:16 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ta ce meni rec neki balavac iz III lige koji je tek dosao na ovu igru ima omjer od 7-0 i sa 2-3 posta na forumu misli da je osvojio cijeli svijet...

This Post:
00
41138.370 in reply to 41138.360
Date: 6/30/2009 11:52:42 AM
Overall Posts Rated:
5454
Dadoni care ne bih se zelio svadjati ..al imao si i ti priliku koliko se sjecam i imao si i ti jednom omjer 0:25 to znaci da se i te bi desilo da zaboravis ili nemas neta ili te nesto preokupira da zaboravis na zadane ciljeve..." niko nije svrsen"

Na kraju nije red da osim pohvala ne uputi se i koja kritika selektoru. Idući put kada bude pokušao da iznenadi protivnika, sa manjim brojem igrača od protivnika na terenu, mišljenja sam da su dva igrača ipak premalo.

u tebe nije ni jedan bio koliko znam ;) mogao si i ti stavit bar jednoga sa dobrom formom ili si mogao pokusat bar sa 2 igraca da pokusaju izvesti neku akciju na terenu mozda pokusaj alley opa..et toliko od mene ;)

This Post:
00
41138.371 in reply to 41138.369
Date: 6/30/2009 1:14:40 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ta ce meni rec neki balavac iz III lige koji je tek dosao na ovu igru ima omjer od 7-0 i sa 2-3 posta na forumu misli da je osvojio cijeli svijet...

Balavac ima dijete tvojih godina, tako da je glupo raspravljati o balavosti.
I bolje ti je da se pozabavis repkom, nego da ovdje u suplje laprdas i debilas. Ako si se vec prihvatio posla onda ga radi kako pravilnik sluzbe kaze ili reci ono sto svi znamo, a to je da si NESPOSOBAN i da nemas zive veze s vezom.
Odstupi dok je vrijeme i dok nisi do dna srozao rating reprezentacije.
klosaru nijedan.

This Post:
00
41138.372 in reply to 41138.367
Date: 6/30/2009 1:16:37 PM
Overall Posts Rated:
3737
a ti nemoj da si svakom loncu poklopac. Za advokaturu se ipak mora neka skola zavrsiti, a to neces postici ako sjedis pred racunarom i buzzerom 24 sata dnevno i gledas hoce li neko nesto napisati da mu ti kliknes.
Pamet u glavu, jezik za zube, guzicu uza zid ... i ne obracaj mi se vise ni ovdje ni na hattricku.
A Merlinovo ime kad spomenes, ustani ...

This Post:
00
41138.374 in reply to 41138.371
Date: 6/30/2009 2:54:51 PM
Overall Posts Rated:
5454
Odakle ti znas hajvanu jedan koliko ja godina imam..a to sto ja nemam vremena za repke je sto nemam ja ko ti vremena naprdivat okolo sta ko pise i ostalo bar u ovom periodu dok su ispiti prije sam imao vremena sad ga nemam i zato se povlacim ..kratko jasno ..trebali ti mozda crtat..vidi se da veze nemas sa zivotom ..zato se okani mene i dosta mi je tvojih moronsih postova..good bye ;)

This Post:
00
41138.375 in reply to 41138.370
Date: 6/30/2009 4:00:03 PM
Overall Posts Rated:
242242
Sve je to istina moj Sanele i tu nema zbora. Za vrijeme vršenja dužnosti mandata privremenog selektora, iz razloga što je zvanični banovan zbog varanja, meni se dogodilo da jednom nisam postavio taktiku. Razlog vrlo jednostavan, ostao silom prilika na poslu a kada sam stigao kući konekcije nije bilo i dogodi se peh.
Ti se Sanele nemaš razloga svađati sa mnom. Iz razloga što te ja apsolutno podržavam, to si mogao da vidiš iz mog posta. Ja i dalje mislim, iako ti možda ne dijeliš to mišljenjene, da si ti jedan izuzetan strateg, taktičar, menadžer i nadasve jedan izuzetno koretan i moralan igrač.
Ti se jesi sam prijavio da odustaješ od reprezentacije, istina nakon dva više "duhovna" pojavljivanja naših reprezentativaca na terenu. Ti si sigurno imao namjeru napraviti povlačenje i prošle sezone kada nisi organizovao prijateljske utakmice. Šta te u tome spriječilo iskreno ne znam ali vjerovatno je u pitanju bilo pomjeranje polova ili pojava podzemnih voda.
Ja te iskreno molim da ne odustaješ od reprezentacije, jer ako drugi ne znaju cijeniti tvoj trud, koji je istina teško vidljiv, ja znam.
Šta god da te preokupiralo da ne postaviš taktiku, ili organizuješ prijateljske utakmice, vjerovatno te to spriječilo da to i napraviš na klupskom planu ili da se oglasiš na forumu po pitanju problema pirata u Somaliji.
Ili možda nije?

This Post:
00
41138.376 in reply to 41138.372
Date: 6/30/2009 4:23:21 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
a ti nemoj da si svakom loncu poklopac. Za advokaturu se ipak mora neka skola zavrsiti, a to neces postici ako sjedis pred racunarom i buzzerom 24 sata dnevno i gledas hoce li neko nesto napisati da mu ti kliknes.
Pamet u glavu, jezik za zube, guzicu uza zid ... i ne obracaj mi se vise ni ovdje ni na hattricku.
A Merlinovo ime kad spomenes, ustani ...

Ma neces mi ti govoriti sta da radim, ti znas sta ja radim haj ba iskuliraj malo..
Pamet u glavu, dovoljno je imam, jezik mi sluzi da tebi kontriram, a vidim to za guzicu si vec imao iskustva, a ti mi nemoj pametovat posto veze nemas, vidio sam tamo tvoje takticke sposobnosti
A Merlinovo ime kad spomenem, pljunem!

This is where we hold them!
This Post:
00
41138.377 in reply to 41138.374
Date: 6/30/2009 4:39:07 PM
Overall Posts Rated:
1414
Znaci ako samovoljno napustas igru, nisi mogao na drugaciji nacin nego nas dva puta izblamirat pred citavim svijetom, kao da smo Malta pa ne mozemo sastavit za ekipe. A to da nisi imao 3 minuta da u ta dva navrata poslozis 12 igraca, tu pricu macku o rep okaci.

I nesto se kofrcis, laprdas okolo o forumima i postovima. Kako te samo nije sramota, jednom si izbacen iz igre zbog raznoraznih malverzacija i umjesto da sutis, budes manji od makova zrna ti opet isto poceo ... nije stid javljati se uopste.

Pratim forum vec duzi period i mogu ti reci da od tebe nisam ama bas niti jednu pametnu procitao. Cast izuzecima jer stvarno ima kulturne i pametne raje od kojih mozes mnoge stvari nauciti a koje ne laprdaju po citav dan "dajte mi sanela, hocu igraca sanela...".

Zato bolje zacepi usta i suti, pusti nas da mislimo kako nisi glup, nego da ovako progovoris i otklonis nam svaku sumnju!

Last edited by El Papucho at 6/30/2009 4:50:24 PM

This Post:
00
41138.378 in reply to 41138.375
Date: 6/30/2009 4:48:00 PM
Overall Posts Rated:
5454
Ja znam da smo mi imali davno nekih iskrica tzv prepiranja davno i sve u svemu ja razumjem da sam ja pogrijesio i smatram da si ugledan i pošten oženjen čovjek i cjenim tvoj stav..

Al nek svako kaže sta hoće al je 100 puta teže voditi mladu u odnosu na "A" selekciju..prvo patim se da nadjem mlade igrace "SAM" naravno predpostavlja se ako sam selektor da moram tražit i mlade nade..al eto našao sam ajmo reći neke,al evo sad kraj sezone taman skucam finu ekipu,kad ostatak napuni 22 godine kao gušić,skrozo,mejakić,avdić itd da ne nabrajam i ko će u kratkom periodu naći adekvatne zamjene, ja priznajem da sam pogriješio prešutio sam i mislio sam da mogu sve "sam" a niko nije svestran da sve može sam što sam i skontao..al mislio sam da mogu naći adekvatne zamjene to se nije desilo i odjednom mi je "pao mrak pred oči kad nisam našao adekvatne zamjene na vrijeme" i gotovo ohladio se od svega i svačeg sto se tiče repke...
Ja te iskreno molim da ne odustaješ od reprezentacije, jer ako drugi ne znaju cijeniti tvoj trud, koji je istina teško vidljiv, ja znam.

Ova tvoja rečenica ili da je tako nazovem dala mi je malo morala :) i pokušat ću ispraviti svoje greške naravno ako se mogu ispraviti al nada zadnja umire,potrudit ću se koliko mogu da ugovorim prijateljske..al je sad jedini problem koji me koći afirmacija novih igraca trenutno imamo 13 znaci ima jos 5 slobodnih mjesta da ne opadne entuzijazam koji je trenutno 4 i pokusat preskociti maltu i ostale nižerazredne države...naravno ako se svi slažu da ostanem i da mi pomognu oko pronalaska igraca posebno na vanjskim pozicijama.....

This Post:
00
41138.379 in reply to 41138.367
Date: 6/30/2009 4:48:29 PM
Overall Posts Rated:
1414
A i ti si se mali zakofrcio opasno.
Covjek stane na tvoju strani i ti odma u kontru svima. Kontas uzeo dvije tekme i ko je ko ti. Halo, de malo spusti loptu na zemlju.

I u pravu je Kenan, svakom loncu moras biti poklopac. Covjek ne moze nista napisati, nikome se obratiti da ti ne prokomentarises...

Pusti se suplje price i prepucavanja po forumu uhvati se skautiranja. Gledaj da sta pozitivno uradis s tom reprezentacijom, usmjeri tu energiju tamo, ostvari kakav rezultat pa ti nece imat ko sta prigovorit!

Advertisement