Zkoušel jsem to s týmem, ale nebylo to úplně ono. První spolupracovník Nellong to přestal časově stíhat. Takže jediným dalším je teď LA-docend24, který hlavně dělá osvětu na ligových konferencích apod.
Draft stejně budu muset projet já nebo Wixix, protože NT a U21 trenéři jsou jediní, kdo si po draftu mohou nabráním a vyhozením hráče do/z U21/NT prohlédnout bez komunikace s majiteli.
Samotnou komunikaci s majiteli již sledovaných hráčů nechávám v tuhle chvíli výhradně na sobě. Dát ty instrukce nemusí být úplně snadné, protože hlavně u těch největších nadějí se preference mohou docela často měnit, podle toho, jak trénují, jak trénují ostatní apod. Některý hráč je takový, že se z něj dá vytrénovat třeba PG, SG nebo SF, trénink směřuji podle toho, kde si myslím, že by byl nejplatnější, ale stává se, že se v čase mění můj názor, na které pozici by byl nejplatnější, protože na některou pozici hráči trénují lépe, než jsem čekal, někde naopak třeba nějaký talent odpadne apod.
Navíc i já postupně přicházím na další vychytávky téhle hry a to taky mění preference v tréninku (což mi připomíná, že bych na vedlejším foru měl trochu zaktualizovat obecné instrkuce k doporučenému tréninku).