BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 - rinkimų debatai

U21 - rinkimų debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melagis
This Post:
00
109328.37 in reply to 109328.34
Date: 9/9/2009 1:12:14 PM
Overall Posts Rated:
2929
Toks ispudis is daugumos pasireiskusiu jei paskutiniu metu nedemonstruoji geru rezultatu (suprask esi LBBL arba II lygoj maziausiai) ir neturi geru zaideju, tai esi netinkamas i rinktines treneri :))) Cia taip iseina kad Mindzius, Aukselis ar dar kas nors yra vieninteliai viska cia ismanantys :)) Man vienas jau pradejo migla pust jog neesu turejes jokio gero zaidejo - nu atsiprasau zmones bet ant tiek ispindejusiu zmoniu neesu mates ;) Zmogus eina i trenerio posta tai klauskit kazka apie jo planus ir pns, o ne rasinelius rasykit koks jis blogas ir kaip kam jis nepatinka.
Galiausiai negi jus manot jog visada treneriai bus renkami is auksciausiu lygu? :)) Tyusai nepyk bet biski tau jau tikrai reikia nusileist ant zemes, o vel baigsis kaip per paskutinius rinkimus, tau kaip tik cia reiketu but blaiviausio proto kaip mod, paimkit pavyzdi is Hattriche dirbanciu zmoniu ;)

PS. Kirkas tai is LBBL, bet ir tas netinka... :DDD

Last edited by Melagis at 9/9/2009 1:12:49 PM

This Post:
00
109328.38 in reply to 109328.21
Date: 9/9/2009 1:15:28 PM
Overall Posts Rated:
00
Manau Doskinas geriausiai tinka eiti sias pareigas. Jo patirtis didele, ir kas svarbiausia jis masto. mazai kas per 2 sezonus sukurtu tokia komanda kaip jis. As uz ji.

This Post:
00
109328.41 in reply to 109328.40
Date: 9/9/2009 1:48:36 PM
Overall Posts Rated:
3636
Ar mane kas palaikytu jei kandidatuociau? ar as rimtas kandidatas jusu akimis?

This Post:
00
109328.43 in reply to 109328.40
Date: 9/9/2009 2:27:26 PM
Overall Posts Rated:
2929
Man asmeniskai atrodo kad isvis MOD ar GM neturetu kazkokiu reikalu cia sprest viesai, juolabiau susilaikyt nuo tokiu keistu nuomoniu reiskimu per rinkimus, bereikalingai keli aistras ir tiek... Jau rasiau kazkurioj temoj kad aiskinkites savo kivircus privacioj erdvej ir tiek :) Nereik cia vienam kito zemint kiekvienoj temoj. Plius kaip tu manai koki ispudi susidaro apie valdzia likusieji menedzeriai kai JUS taip vieni kitus edat? :) Gal tu nematai nieko blogo bet tai is mano puses ziurint tai kazkaip absurdiskai atrodo kai zaidimo valdyme dalyvaujantys zmones nesusitaria tarpusavyje ir riejas kiekvienom temoj, atsisakykit pareigu ir pjaukites, atsiras manau kad normaliai gales verst tekstus ir moderuot forumus ;) tai tiek :))

From: Sireika

This Post:
00
109328.44 in reply to 109328.34
Date: 9/9/2009 2:45:23 PM
Overall Posts Rated:
22
Nerijus,tu gal kunigu svajoji tapti,atsiprasant jau tokio patezusio zaidejo senai nemaciau,kai kiti kanditatuotavo pats lusdavai jiems ikasti kazka uzvaryti ant ju o dabar pats gavai kazkiek kritikos ir jau aistras keli.Ir dabar paprasciausiai,kad cia diskutuoja tau sirdy skauda jei nepatinka neskaityk,kaiptik sakytum idomiau,kad kazkas vyksta ar tu nori kad visi vieni kitus girtu kokie jie geri

This Post:
00
109328.45 in reply to 109328.44
Date: 9/9/2009 2:59:03 PM
Overall Posts Rated:
2929
Ojej... As jau kandidtura atsiemiau, turbut nepatei :)) Jei Kirka palaikau tai nereiskia kad man patinka jog jis su Tyusu ten kapojas per visas forumu temas kuriose ju keliai susikerta.
Kita. Pats HT ir kitus medendzerius jau bendrai sudejus losiu daugiau nei 4 metus ir nemaciau tokiu cirku kaip kad cia MOD, GM ir LA isdarineja :) Sitas reikalas mano jau buvo pries rinkimus pastebetas, taigi as vis dar tikiuos jog pastebes musu valdzia kaip jie juokingai nusileidzia iki mano, tavo ar kazkurio is paprastu vartotoju lygio :)
Del tu kunigu, patezimu luzimu, uzvarymu ir t.t. tai tiesiog neturiu ka pasakyt, totulus bullshit :)) Diskusijos susijusios su rinkimais nemaciau dar, kol kas kakas aiskinas kad turi/neturi geru zaideju, kiti aiskinas del bendru pergaliu/pralaimejimu santykio... taip kad sorry :))

From: Sireika

This Post:
00
109328.46 in reply to 109328.45
Date: 9/9/2009 3:10:00 PM
Overall Posts Rated:
22
Pradekim nuo asmeniskumu tai kai kuriu tavo zodziu neperskaitau.o dabar del tu barniu ar tau kraujas is akiu bega kad tu juos matai jei ka viso to gali neskaityti,nepagalvojai? Ir pirmiausia ka tu cia sneki apie ju tuos konfliktus,kai abu gerai zinome kai pats stumi ant visu tu mod ir netgi ant Gm kai gavai ta bana,o dabar verki kad jie viesai ta daro.
Ir dabar tu del tokiu pykciu nebegali zaisti sito zaidimo? tai ko dar tryneisi i tuos trenerius juk ne vienas tau butu uzsakes kad darai klaidas kokias po pralaimejimu su rinktine,tai ka tada ir verkes butum,kad nemegsti pyktis

Advertisement