BuzzerBeater Forums

BB Srbija > [U21] Norge (38) - Srbija (23)

[U21] Norge (38) - Srbija (23) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
132048.37 in reply to 132048.36
Date: 2/22/2010 2:31:56 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Cisto onako usput,
cetitke na pobedi, i sacuvanom entuzijazmu:)

This Post:
00
132048.38 in reply to 132048.37
Date: 2/22/2010 5:28:14 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
citajuci ove postove deluje mi kao da su flavijus i gm zamenili klubove, tj. temperamente

This Post:
00
132048.39 in reply to 132048.36
Date: 2/22/2010 5:51:16 PM
Overall Posts Rated:
22
Napustio sam korisnu stvar oko repke, bila je jedna recenica koja mi je zapala za oko, a ko ume da cita izmedju redova moze lako da skapira neke stvari i kakva se corba kuva u restoranu:)
Na zalost, ili na srecu, opozicija do kraja...nemam nista protiv toga, ali dok god postojim makar ja kao jedinka sa izgradjenim misljenjem, ili nas vise nadam se koji umemo i zelimo da mislimo svojom glavom, ja vama iz uprave porucujem da necete imati mira i necete moci da pisete pausalne komentare i kvalifikujete ljude kao da su izasli upravo sa robije posle 30 godina i serijskog ubistva.
Tebi svaka cast na komentarima, samo steta sto si ocigledno na pogresnoj strani.

This Post:
00
132048.40 in reply to 132048.29
Date: 2/22/2010 6:04:24 PM
Overall Posts Rated:
500500
Eve ja ću da ti kažem, pošto se ja sa tim patim. Bude oko desetak članova kuće slavnih i emvipipija, a npr. samo jedan najbolji svih vremena je ove sezone došao u živ klub. E sad, većina tih igrača dođe u timove čiji menadžeri su početnici, pa ili izgube zanimanje za igru i igrač ne dobija trening dok tim ne postane bot, ili su tvrdoglavi i teraju neku svoju politiku, pa ne odgovaraju na mail ili neće da prodaju igrača koga ne treniraju. Čast izuzecima, kojih iz sezone u sezonu ima sve više i koji brzo kapiraju trening i slušaju savete, a zauzvrat će dobiti vrhunski istrenirane igrače.

sve je to meni razumljivo da nije lako ubediti ljude da poslušaju! imao sam sličnih primera, gde sam pokušao da objasnim neke stvari, ali nije išlo :) hvala na odgovoru! žao mi što nemamo bar jednog najboljeg svih vremena, koji se pravilno trenira! bilo bi ga lepo videti :)
P.S. Post u kome si pitao da li se dobro treniraju igrači je delovao izazivački i nipodaštavajuće, pa pretpostavljam da je zato Flavius onako odreagovao. Na isti način na koji kritikuješ njegov odgovor, preispitaj način postavljanja pitanja.

evo opet sam pročitao sve postove sa ove teme! i nisam primetio da su izazivački! poželeo sam sreću u meču sa norvežanima i hteo malo da prodiskutujem o našim šansama! primetio sam da nam bekovi imaju male plate u odnosu na najbolje bekove u generaciji! trebalo bi da imaju bar 50 k! kao što ima i piacun, ali nažalost on nema potencijal da bude vrhunski igrač (mislim na top 5 na igrici na svojoj poziciji)! pitao sam najnormalnije razlog toga! jedina stvar što mogu da prihvatim je to što stavljam uzvičnike posle svake rečenice, pa izgleda da nekog napadam! ali ako se malo bolje pogleda, stavljam posle svake rečenice uzvičnik! jbg pogrešna navika :)
p.s. znam da plata nije merilo kvaliteta! ali ona je jedino što ja mogu da vidim kod igrača i ocena posle meča, koja isto nije merilo! pravo merilo su samo skilovi, koje može da vidi samo flavius! zato sam mu i postavio pitanje! moje obraćanje je bilo skroz normalno, dok nisam dobio drzak odgovor!

This Post:
00
132048.41 in reply to 132048.30
Date: 2/22/2010 6:25:34 PM
Overall Posts Rated:
500500
očigledno je da si izgubio kompas! zar je mesto selektora toliko opterećujuće, kad svi poblesavite na pola mandata???
nisam hteo da te prosvećujem, niti da te bilo šta kritikujem. hteo sam samo malo da "popričamo" oko razvoja igrača. zašto svi selektori imate odbojnost prema pitanjima, prema kritici??? ovde još niko nije nešto pitao u vezi repke, a da nije bio napušen.
ušli smo u malu raspravu i ti si odma nadrkan na mene. nećeš više da komuniciraš. što? zato što sam ti odgovorio, a nisam rekao izvini flaviuse što sam postavio pitanje? najbolje da svi tapšemo po ramenu i pičimo dalje...
Ti si lepo dobio ponudu da se aktivno prikljucis mladoj reprezentaciji, od Jarleya. Jel tako???

dobio sam ponudu i prihvatio sam je. posle toga me više niko ništa nije pitao. jednom me je jarley pitao za taktiku sa senegalom, da se malo vežbam dok ne dođu ozbiljnije tekme. a ja imao nekog posla, pa sam zaboravio da mu pošaljem svoje mišljenje. posle toga me više niko ništa nije pitao, niti sam ja nekog nešto pitao. kontao sam da ste shvatili grešku i da niste trebali da me zovete u sš :)

From: Likchina

This Post:
00
132048.42 in reply to 132048.41
Date: 2/22/2010 6:30:35 PM
Overall Posts Rated:
22
Ti ako udjes u to leglo, sto bi rekao Vuk Brankovic:"Neces imati posla samo s Turcima, nego i sa mnom" !!!

This Post:
00
132048.43 in reply to 132048.35
Date: 2/22/2010 6:37:57 PM
Overall Posts Rated:
500500
A ja ne zelim da ponavljam, i necu da ponavljam, i mrzi me da ponavljam, i kome bre da ponavljam odgovore na ona pitanja koja su nekoliko puta pisana na forumu. Koturu?? Ma vazi. Neka lepo sedne, kao ti sto si seo i prelista za tri sata sve postove sto se ticu reprezentacije i nadje ono sto ga je zanimalo.

kao prvo nije lepo što me omalovažavaš.
kao drugo, pošto već potenciraš da može da se nađe odgovor na moje pitanje. e ne može da se nađe! pitao sam kako napreduju naši trenutni bekovi? da li se njihovi menadžeri pridržavaju najbržeg treninga? da li možemo očekivati konkurentne bekove u budućnosti? odgovori na ova pitanja ne mogu da se nađu u ranijim raspravama iz prostog razloga, što je mene interesovao njihov napredak u odnosu na prethodni period.

From: kotoor

This Post:
00
132048.44 in reply to 132048.42
Date: 2/22/2010 6:55:43 PM
Overall Posts Rated:
500500
Ti ako udjes u to leglo, sto bi rekao Vuk Brankovic:"Neces imati posla samo s Turcima, nego i sa mnom" !!!

meni je samo bitno da postanem selektor, nije bitno kako :)))))

This Post:
00
132048.45 in reply to 132048.44
Date: 2/22/2010 7:00:46 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

meni je samo bitno da postanem selektor, nije bitno kako :)))))

bas me zanima dal je toliko "slatko" to selektorsko mesto, kad svi se samo prepucavaju oko toga :-)))

This Post:
00
132048.46 in reply to 132048.45
Date: 2/22/2010 7:05:44 PM
Overall Posts Rated:
500500
bas me zanima dal je toliko "slatko" to selektorsko mesto, kad svi se samo prepucavaju oko toga :-)))

ma nije ovo prepucavanje zbog selektorskog mesta. nego više borba za neka svoja uverenja. to je stara priča o 2 ili u ovom slučaju više ovnova kad se nađu na brvnu. niko ne želi da ubaci u rikverc :)

This Post:
00
132048.47 in reply to 132048.46
Date: 2/22/2010 7:08:08 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

ma nije ovo prepucavanje zbog selektorskog mesta. nego više borba za neka svoja uverenja. to je stara priča o 2 ili u ovom slučaju više ovnova kad se nađu na brvnu. niko ne želi da ubaci u rikverc :)

ma vazno da vama nikad nije dosadno, a ni namo dok citamo ove postove, uz pivo, i kokice, jos malo pa zanimljivije nego kad ima neka utakmica da se prati :-)))

Advertisement