BuzzerBeater Forums

BB România > Chestii amuzante din BuzzerBeater

Chestii amuzante din BuzzerBeater

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
00
221808.37 in reply to 221808.36
Date: 12/16/2012 1:29:34 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
La-Azrail are dreptate. in primul rand tu n-ai pierdut pe faza defensivaci pe faza ofensiva, loaw post nu e o tactica pe care sa o joci cu OF abia average, la look inside tot iti trebuie OF dar mai mult bazat pe handling, pe cand low post iti cere pase pe care evident nu le-ai avut la toti jucatorii de pe perimetru.

daca te uiti la meciurile Steaua Unirea Barca, nu ai cum sa-l opresti sa manrcheze cel putin 80 de puncte, nu foarte multe, dar sigure. apoi cred ca succesul il ai aparandu-te om la om si sa speri ca ai suficienta defenisva incat sa nu treci sa joci zona pentru ca el are echipa ofensive perfect calibrata pt acea tactica.

si foarte important.!!!! ia in calcul ca daca tu esti condus, echipa ta va faulta in prostie ca sa compenseze la final prin fortarea ofensive. daca tu te-ai uitat la intregul meci si ai constatat ca ai faultat din timp atnci ia din calcul ca poate el are jucatori prea buni ca tu sa-i rezisti si ai nevoie de rezerve ca sa nu ramai descoperit.

rezultatul mi se pare absolut justificabil avand in vedere nivelul de joc si tacticile alese. la nivelul RBBA daca joci zona tu nu esti conservator ci risti foarte mult. asta cel putin e parerea mea.

This Post:
00
221808.38 in reply to 221808.11
Date: 12/18/2012 2:12:38 PM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
Poate reuseste cineva sa-mi explice si mie logica conform careia am reusit sa pierd si meciul jucat pe teren propriu.. Rapoartele finale chiar nu mai au nici o noima?
Aceeasi strategie, acelasi efort depus, avantaj teren prorpiu eu, raportul meu net mai bun, note mai bune ale juc mei, rec mai multe eu, ar libere reusite raport similar... Am condus pana in sf 3 si chiar si in sec 10 inainte de final. Serios, unde mai e logica? Ce sens mai are sa trimit ordinele de joc daca cu astfel de raport pierd la mine acasa in fata unei echipe cu raport mai slab?

This Post:
00
221808.39 in reply to 221808.38
Date: 12/18/2012 2:23:23 PM
Overall Posts Rated:
690690
Diferenta de entuziasm?

From: Dacian

This Post:
00
221808.42 in reply to 221808.41
Date: 12/18/2012 3:35:55 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Referitor problema cu jucatorul tau: ratingul jucatorului depinde si de adverarii cu care joaca. Deci daca are adversari mai slabi acolo, e nromal sa aiba rating ceva mai sus. Markul acela reflecta comportarea lui generala in meci si nu valoarea lui absoluta.

In ce priveste agresivitatea, eu nu impartasesc aceeasi parere cu ceilalti care au dezbatut mai inainte. Eu cred ca asa-zisa disciplina are legatura cu calitatile de aparator si cu rezistenta. Daca are aparare insuficienta (pe interior o mare influenta au capacele) raportat la adversar, atunci jucatorul se va apara gresit si va tinde sa faulteze. Deci daca acum acel jucator intalneste adversari pentru care apararea lui e suficienta, normal ca faulteaza mai putin. La fel, daca rezistenta e scazuta, atunci cand oboseste va incep sa faca greseli. Tu stiind calitatile lui ai putea sa confirmi ce am zis aici.

LA-Azrail, GM-Remus, Titus par sa impartaseasca opinia ca disciplina ar fi o calitate ascunsa a jucatorilor. E posibil ca ei sa fie mai informati ca mine, pt ca eu nu mai citesc demult alte forumuri decat cel romanesc. Insa mi s-ar parea foarte nedrept sa fie asa, pt ca o astfel de calitate ascunsa a fost introdusa relativ recent, si pe criterii cred aletaorii. De ce ar trebui ca eu sa mostenesc un jucator turbat iar ilysian sa aiba numai jucatori calmi si fair-play ?! Ca sa contrazic aceasta opinie pot sa atrag atentia la jucatorul meu Dragut care la nationala a avut 5 faulturi iar azi nu a facut niciun fault, in aproximativ acelasi numar de minute. Daca era doar agresiv din fire, trebuia sa aiba valori apropiate la faulturi, nu ?

Last edited by Dacian at 12/18/2012 3:38:13 PM

From: Dacian

This Post:
00
221808.43 in reply to 221808.41
Date: 12/18/2012 3:44:56 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Varsta in sine nu cred ca influenteaza prestatia. Rezistenta sau experienta, da.
Un jucator mai in varsta are in general si mai multa experienta. Poate gestiona mai bine finalurile de meci.

From: Otis

This Post:
00
221808.46 in reply to 221808.42
Date: 12/18/2012 4:28:05 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
nu cred in nicio calitate ascunsa, e pur si simplu un fapt ca pe final daca esti condus, faultezi(inainte de a arunca la cos) in speranta ca adversarul va rata libere si primesti mingea inapoi cu mai mult timp pe ceas. De aceea daca defenisva ta n-a faultat mai deloc pana la sfarsitul de sfert, incepe sa faulteze mult pentru a ajunge in bonus-penalizare.

citeste:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bonus_(basketball)

eu am avut beneficiul ca in multe meciuri sa conduc la final si ca adversarul sa incerce sa refaca diferenta ma faulta in prostie,este logic in mod absolut daca diferenta in ult 2 minute e mia mica de 10 pct.

@MCMXC iar in ultima instanta, daca vorbesti de faulturi de joc, in actiunie, e foarte probabil ca jucatorii tai sa aiba OD slab. in meciul cu mine Carbo a jucat cu un PG care era listat pe transfer si am vazut ca avea OD nivel 9. in mod natural acesta avea 5 faulturi dupa 2 sferturi. asa cum s-a explicat si problema ratingurilor, acelea iau in calcul opozitia. degeaba ai jucator ofesniv de mare talent daca el e gaura pe faza defensiva, lucrul acesta se va vedea in rating.

This Post:
00
221808.47 in reply to 221808.46
Date: 12/18/2012 4:57:54 PM
Overall Posts Rated:
345345
Eu iti spun asa, vorbind doar pe numere, nu ati fost foarte diferiti, de aici si scorul care totusi e 2 puncte diferenta. Probabil pe unele posturi el avea un mismatch destul de bun impotriva ta. De exemplu, SG 2-13 paote sa sugereze ca nu ai nivel de pase (sau DR si HN) ridicate si jucatorii tai arunca pur si simplu aiurea la cos in ultima secunda a atacului, asemanator unui turnover (plus ca LI-ul tau pur si simplu nu a mers, ai la C procentaj 5-13).Pentru mine e foarte clar ca nu ai pase suficient de ok pentru tacticile astea si cand ajunge mingea la unul din jucatorii tai de exterior se opreste acolo, aici poate nu am dreptate, dar eu asa vad. Pe langa asta, e clar iarasi ca daca pivotul tau titular a iesit la faulturi, atunci poti spune la revedere la aparare, e clar ca in sf 4 te-a calarit bine sub cos, cum s-ar intampla si in realitate.

Pentru alte treburi... din pacate acel factor ascuns de agresivitate exista. Eu il am pe Alexa exact asa. Avea la inceput, cred ca 7 ID, si 5 SB, si nu puteam efectiv sa il tin in teren mai deloc, nici in amicale. Am antrenat bine skillurile de aparare si treaba s-a ameliorat. Tendinta lui inca exista, insa are un impact foarte pozitiv asupra meciului, de exemplu cine vine cu LI la mine de obicei, are zile grele, dar aici e de dezbatut mult si bine si e cam tarziu, si maine lucram

Advertisement