BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Cez lupu - alebo rozhovory s manazermi

Cez lupu - alebo rozhovory s manazermi

Set priority
Show messages by
From: razor
This Post:
44
223575.37 in reply to 223575.36
Date: 2/3/2013 4:04:28 PM
Overall Posts Rated:
284284
...

8. Koľko času stráviš GM prácou?
Mení sa to zo dňa na deň. Niekedy pri tom strávim 1-2 hodiny a niekedy, keď nie je dosť času, tak to robím len 5 minút.

9. Akú najvyššiu pokutu si udelil a za čo?
O GM rozhodnutiach a pokutách sa nerozpráva. No najvyššie pokuty sú za prestupy, ktoré sú predražené.

10. Prejdime ku krajine v ktorej žiješ, Švédsku. Ak by som išiel do Švédska, ktorých 5 miest alebo vecí by som mal vidieť?
No, cítim sa teraz ako ambasádor Švédska, no nemôžem myslieť na nič iné, ako na miesta ktoré som navštívil:

1. Kiruna v lete - išiel som sem raz s mojím otcom (nedá sa to každý deň, je to asi 1000km vzdialené od mesta, kde som vtedy žil). Toto miesto je dosť na severe a v lete tu celú noc svieti Slnko. Sedenie na balkóne hotela, pitie studeného piva o polnoci a slnko stále svieti. Zvláštny pocit.
2. Gottland - bolo to dávno, čo som tu bol. Je to nádherný ostrov mimo východného pobrežia Švédska. V lete sem chodí veľa ľudí relaxovať a zabávať sa. Je tam niečo pre každého. Bol som tu ako dieťa, no silno si pamätám návštevu jaskyní Lummelunda. Je to veľký jaskynný systém. Je naozaj krásny.
3. Dalarna - mal by som povedať aj o mieste, kde žijem ja. Dalarna je provincia vo Švédsku, kde bývam. V zime sem veľa ľudí chodí lyžovať. Ale najkrajšie je to tu v lete. Midsummer v Leksande je veľká udalosť, veľa ľudí má párty, bavia sa. A neskôr v lete sa u nás konal Classic Car Week v Rättviku. Tjusigt je udalosť, ktorá trvá celý týždeň kde sa stretávajú ľudia, ktorí vlastnia americké autá z 30-tich až 70-tich rokov. Je tu veľa krásnych aút a milých ľudí.
4. Málo vecí ma už napadá. Myslím, že človek by mal navštíviť naše hlavné mesto, Štokholm. Je tu mnoho druhov obchodov a jedla. Je to dosť podobné s hocijakým hlavným mestom. Nemám rád veľké mestá, ale majú niečo do seba.
5. Už vážne neviem o piatom, snáď ešte Štokholm skärgard. Je to veľká plocha na mori s tisíckami a tisíckami malých ostrovov. Je to nádherné.

11. Aké sú Tvoje ciele v tejto sezóne?
Moje momentálne ciele sú vyhrať, čo sa vyhrať dá, zarábať čo najviac peňazí a trénovať mojich hráčov. Keď budú dostatočne vytrénovaní, budem sa snažiť postúpiť vyššie.

12. Čo chceš odkázať slovenskej komunite na BB?
Dúfam, že každý zažíva dobrú sezónu a uvidíme sa na fórach.

Ďakujem Ti za rozhovor.