BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB Reprezentacija Srbije -22-

BB Reprezentacija Srbije -22- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231780.37 in reply to 231780.36
Date: 2/5/2013 6:19:25 PM
Overall Posts Rated:
178178
Hvala ti Don Hofmane :) Gde ga iskopa i koji rodjendan je u pitanju nemam pojma :) kontam da je ovaj sa BB-a, taj mi deluje nekako blize koliko me secanje sluzi, mislim da je bilo nesto oko neke nove godine.. :)

From: *DJolle*

This Post:
00
231780.38 in reply to 231780.37
Date: 2/5/2013 6:46:02 PM
Overall Posts Rated:
199199
I selektore,teras li 40,to je solidna starort za selektora? :D

From: Navaro

This Post:
00
231780.39 in reply to 231780.38
Date: 2/5/2013 6:50:58 PM
Overall Posts Rated:
178178
Jos uvek sam prilicno daleko od te cifre, klinac :)

This Post:
00
231780.40 in reply to 231780.39
Date: 2/11/2013 6:20:58 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas od 16h igramo 1-8 finala utesnog turnira protiv Rusije.. Realno gledano mi smo autsajderi u danasnjem mecu, na njihovoj strani je neverovatna forma kakvu jos nisam video da neka reprezentacija ima od kako igram BB i domaci teren, etuzijazam nam je na slicnom nivou kao i kvalitet igraca.. Nas najveci problem pred danasnji mec je to sto nemamo ni jedno krilo na raspolaganju, 2 povrede eklema i cetnika, losa forma Slavkovica a Novakovic tesko da moze da odgovori na toj poziciji protiv danasnjeg protivnika.. Bio sam primoran da improvizujem, odstupim od svojih standrdnih igara a da li ce to biti dovoljno za pobedu videcemo, ja se nadam da hoce pogotovu sto u slucaju prolaska imamo domaci teren i bicemo favoriti u sledecem kolu..
Ocekujem vas u sto vecem broju da podrzite nase momke u derbiju..

This Post:
11
231780.41 in reply to 231780.40
Date: 2/12/2013 8:41:37 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo da se oglasim povodom jucerasnjeg poraza i zavrsetka takmicenja za nas.. Kao sto sam i najavio bili smo totalni autsajderi u jucerasnjem mecu sto se kasnije pokazalo i na terenu, jednostavno i u normalnim okolnostima oni bi bili favoriti zbog domaceg terena a ovako u situaciji gde smo ostali bez svih krila trebalo je da se desi cudo da bi pobedili.. 7 dana sam mozgao koga staviti na krilo i sta igrati, konsultovao se sa mnogima jer je vise misljenja pametnije nego moje samo i doslo se do resenja da tu ide Jeretin ali nas je i na samoj utakmici odmah zadesio maler njegovom povredom na samom pocetku.. U nekim razmisljanjima imali smo 2 mogucnosti, da pustimo trenera da bira koji uvek stavlja Novakovica na krilo i u tom slucaju pokusamo sa kretanjem jer je on vise bek nego krilo ali u tom slucaju bi morali da igramo i 2-3 zonu zbog u tom scenariju naseg loseg skoka i unutrasnje odbrane.. Realno gledano ovaj engine kakav je ne podrzava ni jednu od te dve stvari i morali smo da se odlucimo za drugu varijantu.. A ta druga je da idemo spolja sa 2 pleja zbog toka napada i 3 centra.. Na krilo je isao Jeretin zbog solidnog dodavanja jer je to dosta bitan skil za krilo ali da cuva PF zbog slabije spoljne odbrane a kod Mlinarevica obrnuto.. Batic je isao na izmenu na krilo koje bi cuvalo PF a pozvan je Canovic da bude rezerva na PF i cuva SF.. Sa svim tim smo trebali da dobijemo dominaciju u skoku i unutrasnjoj odbrani jer se znalo da ce oni igrati unutrasnju igru.. Na zalost dominaciju u skoku smo dobili ali odbrana je bila kriminalna sto se moze videti iz njihovog procenta suta.. Cetnik i Eklem su igraci koji su kao stvoreni za takav mec ali nismo ih imali i moralo se improvizovati.. Mozda sam napravio gresku sto im nisam raspalio CT, diskutabilno je da li bi nam i to donelo pobedu, misljenja sam da ne bi, ali sigurno bi nam donelo neku vrstu mrznje od strane jos jedne reprezentacije a i ovako malo malo pa nam neko odigra nesto samo da nama napakosti, mislim da nam jos jedna takva ekipa u buducnosti ne treba.. Sa celom sezonom su uglavnom svi upuceni pa ne znam da li treba da podnosim neki izvestaj oko toga, ali ako nekoga zanima nece mi biti tesko da i to ispisem.. O napretku igraca tokom ove sezone cu napisati nesto pred sam kraj sezone i mog mandata, kada cu i doneti odluku da li cu se kandidovati ponovo i pokusati da nastavim posao ali sve sam blizi odluci da ce to ici bez mene u ovoj ulozi.. Malo je ljudi u nasoj zajednici koji zele da pomognu, ja sa jos par entuzijasta nemam carobni stapic da se napravi 12 igraca koji ce dominirati.. Kada se pogledaju ostale reprezetacije gde su svi vazni igraci u domacim klubovima ovo nase je borba sa vetrenjacama.. Ove sezone na transfer listi je bilo brdo nasih igraca koje sam gotovo sve oglasio na forumu, ali sta to vredi kad mi se niko ne javi i onda mi ostajemo bez velike vecine, kao npr. Nadja tokom citave sezone, Dulanovica, Balatova a o centrima i da ne govorim.. Da ne duzim vise, i ovako je post prilicno naporan za citanje, ako neko ima kritiku savet ili nesto trece, slobodno neka kaze, pa taman i ja da olaksam donosenje odluke za dalje :)

This Post:
33
231780.42 in reply to 231780.41
Date: 2/12/2013 8:51:35 AM
Overall Posts Rated:
137137
Bravo, uradio si sve na najbolji mogući način. Ako odlučiš da se ponovo kandiduješ zaslužuješ punu podršku.

From: seljak81

This Post:
00
231780.43 in reply to 231780.41
Date: 2/13/2013 3:54:17 AM
Overall Posts Rated:
4040
za svaku pohvalu je tvoj rad i ozbiljnost pristupa igru.

This Post:
00
231780.44 in reply to 231780.43
Date: 2/13/2013 4:09:43 AM
I B S
III.12
Overall Posts Rated:
166166
ne znam kakvi su navarovi planovi ali od mene ima podrsku za jos jedan mandat.

From: Rale061

This Post:
00
231780.45 in reply to 231780.41
Date: 2/13/2013 4:53:04 AM
Overall Posts Rated:
3535
Podrška.

From: KostaSM

This Post:
00
231780.46 in reply to 231780.41
Date: 2/14/2013 9:33:40 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ono sto meni generalno smeta, a to je nesto sto se ponavlja jako cesto na kraju selektorskog mandata je ta kuknjava na roster. Svi mi znamo kakav nam je tim, gde smo u deficitu, a znate i vi koji se kandidujete. Zbog toga to ne moze biti opravdanje za neki eventualni neuspeh. Mada ga kod tebe nije bilo.

Ono sto je tebi falilo, to je bila neka doza srece, a taj nedostatak te pratio kroz ceo mandat, na Evropskom pogotovo. I drago mi je sto si odigrao ovako protiv Rusije, a ne onako kako si planirao jedno vreme.

Sto se mene tice, ako se kandidujes ponovo, moju podrsku imas, a to cu i ponoviti kada krenu izbori.

This Post:
11
231780.47 in reply to 231780.46
Date: 2/15/2013 5:48:08 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ja ne kukam na roster, cenim ono sto imamo, mislim da nismo u rangu najjacih reprezentacija ali nismo ni losi.. Ono sto meni smeta je sto mali broj ljudi zeli da pomogne da se sacuva to sto imamo.. Tu nije sreca u pitanju, to kod nas traje od samog pocetka, selektor nikada ne moze da racuna na najbolje sto ima, a mi smo mala zajednica i nemamo brdo igraca koji mogu na isti nacin da pomognu u datom trenutku.. Evo samo nekoliko primera iz mojih prethodnih sezona, Dulanovic je nas jos uvek najbolji plej i bio je na listi vise puta ali niko od nasih nije nasao interes da ga kupi i onda mu je forma unistena i na njega se nije moglo racunati.. Isti slucaj sa nasim jos uvek najboljim bekom Nadjom na koga nisam mogao da racunam ni u jednoj sezoni.. Drugi nas najbolji bek Sparovic je skoro otisao u Albaniju i videcemo sta ce sada sa njim biti.. Od krila Cetnik i Eklem su kod nas i jedino za njih mogu da kazem da nismo imali srece zbog povreda.. O centrima da i ne govorim, Rumun je bio nas najbolji centar za ovaj engine sa IS 20 ali opet ga niko nije hteo kupiti i otisao je u istoriju, Grubor se samo pukom srecom spasio jer mu je tadasnji vlasnik koji ga je unistavao bankrotirao pre nego sto je postao bot i otisao na listu za dolar inace bi i njegova sudbina bila kao i kod Rumuna.. To su samo najbolji igraci na koje se nije moglo racunati, a pogledajte primer naseg poslednjeg protivnika Rusije gde su mahom svi igraci u domacim klubovima i onda ne moze da bude iznenadjenje kad pred nas mec budu svi u formi 9.. Ne mogu da kazem da se nije pojavilo jos ljudi koji zele da pomognu, ali oni sa najvise para i koji su najvise u mogucnosti nece.. Ali dobro, nadam se da ce u buducnosti svi ti ispasti iz prve i ostalih visih liga pa neka stekaju svoje pare u cetvrtoj a da u visem rangu budu ljudi koji ce tu moci da izdrzavaju nase igrace sa vecim platama.. Lepo je videti jucerasnje finale kupa gde se za trofej bore dva coveka koja pre svega pomazu reprezentaciji i koji su pokazali da se i sa nasim igracima moze doci do trofeja i da je i to ispravan put napretka.. Sire je to vise puta dokazao tako da mi je posebno drago zbog Lebrona sto je uzeo trofej jer je covek potpuno posvecen da pomogne zajednici i svoje rezultate je stavio po strani..