Jesam li negdje napisao da nisi dobar manager?
Stoji da sam od tebe naučio i o treningu i o draftanju, formi i entu. Pitanje je što bi ispalo od Lukende, da nisam slušao tvoje savjete. Pitanje je da li bi uopće draftao Rosandu ili bi se Rosanda izgubio kod nekog boota i sadašnja bi repka bila dosta siromašnija.
Opet to ne mijenja moje mišljenje o padu snage drugoligaških momčadi. Mislim da je momčad s kojom sam osvojio 3 ligu, jača od tvoje trenutne momčadi. Bacio sam letimično pogled na sve drugoligaše i samo za Bazinginu Ezoteriju mogu reći da me impresionirala.
Ne želim reći da nema vrlo dobrih ekipa i kvalitetnih managera, ali kvaliteta je pala. Sjećam se u Rea u svojoj prvoj drugoligaškoj sezoni. Imao je uber jaku ekipu i još kupio Kladara(mrcina od 170K+ plaće), te je sezone Ray osvojio kup iz druge lige, imao je Ivankovića na rosteru i u sljedećoj sezoni je bilo ekipa sa po 2-3 igrača preko 100K plaće. Ok, to je bilo prije prireza. Pretpostavljam da je sad teže financirati extra skupe momčadi, ali su i one osrednje ekipe slabije. No dobro, pali smo na 284 usera, pa je i opći pad kvalitete bio neizbježan.