Niste vi promašili, nego je Lukač odbranio, a to je velika razlika.
A jesenji derbi, kad ste dobili autogolom, gde bi inače ostalo 0:0 sve i da se igralo mesec dana, bez prestanka?
Ovo sa OFK-om je bila lakrdijaška predstava, gde oni nisu ni igrali odbranu.
Od tih čudesnih 15 pobeda, bar 12 je bilo uz pomoć sudija i to je činjenica.
Sve u svemu, ne vredi trošiti reči. Naše prvenstvo je najtužnije u Evropi, a za to smo sami krivi.
Neverovatno koliko iz tebe izbija netrpeljivost prema Crvenoj Zvezdi, prosto neverovatno, obzirom da se deklarises kao ozbiljan gradjanin.
Ja se pitam, odakle ti snage, volje,zelje, pa i vremena, da sve ovo pises, a pola toga veze sa zivotom nema?!
Kazes namestalo se uvek u nasim ligama, te spominjes i propale drzave.Jesi ti ikada bio na nekoj utakmici tokom SFRJ-a?
Da ima bratskih klubova, ima, ne samo kod nas, vec i u svetu.Medjutim, pricati kako se svake godine namesta, shodno potrebama klubova u konkretnoj sezoni...po meni je epic fail, nista vise.
Interesuje me, takodje, da li je i Bari i Tokio, tadkoje, namesten?Toboze, Zvezdi je tada trebala titula jer su nas cekale godine ratovanja i sankcija, to su ti interesi po kojima se namesta?
Ja iz tvog pisanja samo mogu da naslutim tvoju ogorcenost Zvezdinom titulom, nista vise.Ako, kao sto vec kazes, je titula obezvredjena, te da joj se nijedan normalan covek raduje, sto onda tebe ista pogadja?
Da se ogradim, ja danasnji fudbal jako retko pratim.Retko pratim i utakmice EL, a kamoli nase lige.Medjutim, jos jedna stvar mi je zapala u oko....kazes da je golman Partizana odbranio penal, a nije Zvezdin igrac promasio.Moje pitanje, da li bi taj isti golman odbranio penal da ga je ovaj bolje sutnuo, kao recimo Messi ili Ronaldno?
Kad vec vices o namestanjima, ja bih te pitao na koji nacin je Partizan osvojio titulu 86/87?Zar to nije bio krajnje volseban nacin, do sada nevidjen?