Verte i rusu kalba burelis zmoniu, is kuriu, pasakykim taip, keleta yra ir mano internetiniai pazistami is Basketball.ru, kurie toli ne is Sibirio. Todel paprasiciau rinktis zodzius. Mano nuomone nepasikeite - DMI ziauriai nieko nesakantis parametras, i kuri net nekreipiu demesio. Nes iki siol sitas parametras man nieko nepasake.
Zaidejas, daug kartu geresnis, ir neturi viska sumesti. Bet jisai ir neturi suzaisti, tikriausiai, vienu is blogesniu rungtyniu savo karjeroje - 7/25, kada jo statistiniai rodikliai dvigubai geresni.
Tiesa sakant, tu man nepadejai suprasti kodel jisai suzaide taip tragiskai. Tokie tavo argumentai kaip DMI, bloga vidine, blogi pasai ir taip toliau krenta pries viena paprasta fakta - jeigu istikruju butu tokios prezastys, tai sitas SF visada taip zaistu. Bet jisai zaidzia pakankamai gerai, net pasakyciau puikiai - ta rodo ir statistika, kuri sako, kad sitas zaidejas vienas is lideriu pagal puolimo efektivuma visoje lygoje ir ji iki siol nesugebejo TAIP neitralizuoti jokie priesininkai. Bet isejo pries zaideja su 12k alga ir pramete +70% metimu. Tai ir nesuprantu kas tai buvo.
Ir sitas C su 12k alga tikrai neturi dideles isorines gynybos, jau daviau maista mastimui - paziurek Zal-Night, kur jo isoriniu defensu net ir nekvepia.
Last edited by Wital LT at 12/17/2014 7:47:59 AM