Tak do voleb jsem se přihlásila, protože mě tady lidi vyzývali ke kandidatuře, přestože jsem tu předtím napsala pádné argumenty, proč ta kandidatura není v tuto chvíli dobrý nápad. Pokud mi dá někdo hlas, lze to označit za jeho nezodpovědnost a jde do velkého rizika. Já dokonce změnila svůj názor a hlasovala jsem pro Caprfilda :-)
Co se stane, když volby vyhraju, to je ve hvězdách, nic jsem tady neslíbila a neudělám to ani teď. Bude to hodně záviset na časových možnostech, které obecně nejsou dobré, nejsou moc předvídatelné, ale střídají se období, kdy jsou špatné nebo ještě horší :-) A občas vysvitne sluníčko.
Docela fajn je, že Caprfild zveřejnil seznam draftovaných hráčů. Myslím, že by se mohlo diskutovat o tom, jak je rozdělit do několika kategorií - 1. hráči, kteří když pojedou intenzivně, mají U21 jistou, 2. když pojedou intenzivně, tak by se tam taky měli dostat při nějaké obvyklé úmrtnosti v první skupině, 3. hráči, kteří budou muset v předchozích dvou skupinách počítat s větší úmrtnosti. Viděla bych to tak zhruba 8-10 hráčů v každé skupině pro nízké hráče a stejný počet pro vysoké. Dále vytipovat, kteří hráči by mohli v U21 plnit roli SF. Trošičku mi v těch jeho přehledech chybí potenciál, ten člověk vidí na hráčích jednotlivě, až když klikne na jejich detail.
Bohužel dneska asi nenajdu čas na takovou debatu. Jak na tom budu zítra, zatím přesně nevím, ale moc dobré to asi taky nebude.