Já si myslím, že aji přes to, že Peroutka má "mírný" sklon faulovat :-) Velmi mírně řečeno. Neznamená, že by neměl mít při srovnatelných formách dostávat jednoznačně přednost. Pořád se tady bavíme o hráči, který je ve srovnatelném věku lépe vedený než naše největší legenda božský Urbánek. Když máš v týmu hráče, který jednoznačně převyšuje okolí nasadím ho aji když má sklon faulovat - pořád můžeš dát za něj náhradníka, který by měl být na úrovni NT kvalitní. Nebo je také možnost nastavit střídání při faulech a ono se to to už vykrystalizuje...
Ale nemyslím, že máme ten luxus opomíjet takovéto hráče.
Škoda, že neexistuje v BB for fan mód 1/1 kde by si to rozdali proti sobě jednotlivci...
Myslím, že Líkař je obrovský omyl a odklon od naší filozofie a na Vachtekovi alespoň v této chvíli nevidím teď nic co by jej extra opravňovalo už nyní hrát v NT. Má před sebou velký kus cesty a je dle mého zbytečně protěžovaný.A je prostě evidentní, že trend jde jiným směrem - připomíná mi X-let zpátky podkošové gorilly co mělo třeba Chille - hráči s monstróznímy platy, kteří ovšem neobstáli jakmile na ně naskočily multíci.
Tady by měl zakročit onen "reálný" realizační tým a nenechat se popošťouchávat směrem k protěžování takovýchto hráčů jen proto, že se za ně stavíte vy dva s flumpinkou.
Za mne - takovíto hráči jako je Líkař speciálně. A Vachtek má na NT ještě dva roky čas.
Přednost by podle mne měli mít v této sezoně a také v té příští hráči jako Salajka,Stavinoha, Čepelík, Lux, Buršík, Berneis, Laube, Peroutka a někdo s dosluhující generace.
Jen aby bylo jasno netvrdím, že Vachtek nebude ČASEM pro NT přínosem, ale teď ještě jeho čas nepřišel a v NT by měli hrát jiní.
To co tvrdím, je že Líkař do NT nepatří a nepatřil nikdy;)
(tak a teď jsem taky u naší mafie upadl v nemilost....promiň Peroutko, sorry Sedláčku asi už nezahrajete :-)