La tine Ares a dat normal plus ca te-a ghicit gresit, pe cand Jibou a dat PO CT si nu s-a riscat sa-l ghiceasca (nici eu nu as fi facut-o), in conditiile in care Nankatsu are un jucator important accidentat. Clar pana nu iti vei cumpara o extrema veritabila decenta (care te va costa minim 2.5 mil, asta si in functie de varsta) nu vei reprezenta un pericol pentru pretendentii la titlul RBBA, si Aresul a demonstrat acest lucru in aceasta seara.
eu nu inteleg jocul asta uneori.
am avut DMI total 12 mil vs 10 mil, forme la fel, si nu am jucat cu vreo carpa. ba dimpotriva, am jucat jucaator de nationala sa se apere la pompei radu iar el a dat 16 din 20. ma scuzi dar nici impotriva a unei carpe de 4000salariu nu am procentaj de...80%, nici amcar pe patient
in rest m-am rpezentat ok, am marcat 100pct ceea ce e mult, dar el a marcat mult rpea mult impotriva mea 120p....
am batyut libere bine, TO putin, rebounding mai bun, pur si simplu a marcat mai mult.
a fost mai bun, nu cred ca atat de bun, in meciul televizat am bagat rezervele pe interior, mai putin efort decat el si am pierdut la 7pct....nush....se intampla. in fine.
stai linistit, vine si extrema, cresc si rezervele...
pe celalate pct sunt de acord. ares a riscat azi ca entuziasm si cred ca e suficient ca sa fie peste Zalau. tu ai prima sansa fiinda acasa si entuziasm. felicitari semi-finalistelor.