Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020
Εντυπωσιακή η νίκη των MADDOGS που ισως πρέπει να το ξανασκεφτούν και υπάρχει ο χρόνος να κυνηγήσουν την έκτη θέση και την παραμονή στην Α1.
Δεν κατέβηκε φίλε μου ο Βόλος, οπότε ακόμα και για τα σαπάκια μου δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η ομάδα θα πάει όπως είπα εξαρχής στον αυτόματο, να τελειώσει η προπόνηση του Περονίδη και να γίνει το ντου την επόμενη σεζόν για το καλύτερο ντραφτ της χώρας, σε περιφερειακό, που θα ακολουθήσει το πρότζεκτ του Σταμάτα στην Ουτοπία.
Θα ήταν άδικο για όλα τα παιδιά που μάχονται για την παραμονή(κάποια όντας πρώτη φορά στην Α1), να επιδιώξω την παραμονή στην κατηγορία, όταν την επόμενη σεζόν θα έχω τρεις 18χρονους προπονήσιμους και εκ των πραγμάτων δε θα μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός.
Μόνο αγωνιστικό μέλημα στην Α1 φέτος, όπως είπε κι ο Τεράστιος, είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε τουλάχιστον μία νίκη σε κάθε τρίτο της κανονικής περιόδου, για να μην έχουμε μποϋκοτάζ από τους φιλάθους(να μας ακολουθεί και στη ΙΙ).
Με τις νίκες απέναντι σε Hanibal BC και Volos Velvet Hammers, καλύψαμε τα δύο τρίτα και μας μένει άλλη μία στο τρίτο σκέλος της κανονικής περιόδου.