Ahojte, skúsme to konečne rozbehnúť. Mame za sebou draft. Ak niekto potiahol niečo dobré a plánuje trénovať alebo ak niekto plánuje niečo nakupovať. Nejak by sme to mohli zladiť
Moja predstava je aby v U21 bolo:
7 C/PF- 3 zameraní na obranu, ktorí by dostali aj tréning prihrávok, 4 s približne rovnomerným rozložením skillov - ale trochu viac strelci
8 SG/PG- 3 hráči zameraní na obranu s vysokými prihrávkami + výšia podkošová streľba ako prijemný bonus, 2 vysoká streľba samostatné akcie, obrana môže nižšia ale určite nie ju netreba nechať bez tréningu, 3 hráči klasický tréning
3 SF- 1-2 strelec s s vysokou vonkajšou a aj podkošovou streľbou, vysoké sam. akcie ale zároveň obranu by mal mat aspoň 10tky vonku aj podkoš - tu musí byť vhodný hráč už po drafte.
1-2 s vysokou obranou pod košom aj zvonka, vyššie prihrávky
pod klasickým tréningom myslím to , čo je zverejnené na fóre ,,Training for U21/NT,,
Samozrejme ide len o nejaký môj ,,nápad,,. Dve sezóny, čo som bol pre U21 mi ukázali, že aj keď sme mali hráčov, ktorí boli trénovaní čisto ako obrancovia + pár čisto ako strelci, nevedel som ich na 100% využiť ak k sebe nemajú ďalších hráčov, ktorí sú trenovaní jedným smerom.