BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59123.37 in reply to 59123.36
Date: 11/22/2008 3:19:24 PM
Overall Posts Rated:
3030
nisi mi odgovorio na pitanje :)

This Post:
00
59123.38 in reply to 59123.37
Date: 11/22/2008 3:33:37 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
nisi mi odgovorio na pitanje :)

Ako bas insistiras:
- Domaci teren
- Englez je mnogo bolji selektor od bila, jer je pogledao nase utakmice, gde mi pretezno igramo man to man, i gde nam je spoljna odbrana najvise strong, ako igramo neku drugu taktiku tu smo jos tanji, pa nas je udario tu na siguricu, tako bih i ja odigrao, i jos je postavio svoj man to man da zatvoi sa svih strana ( sto je opet ispravno), a mi smo trebali da igramo run and gun jer, je to jedina sansa u jurnjavi da dobijemo, i malo mi je tu slabija odbrana za koji nivo (sem kad igra protiv meksika, koji ga je u grupi dobio sa run and gun, pa mu je zavalio 1-3-1).

Zadovoljan:)

This Post:
00
59123.39 in reply to 59123.38
Date: 11/22/2008 3:59:24 PM
Overall Posts Rated:
88
Tako je. Novi selektor BDz Samuraj.
Nema dileme

This Post:
00
59123.40 in reply to 59123.38
Date: 11/22/2008 4:14:19 PM
Overall Posts Rated:
3030
Kako komentarises da su neki od najbitnijih igraca bili u average formi pred vrlo bitne utakmice i sta bi ti uradio po tom pitanju?

This Post:
00
59123.41 in reply to 59123.40
Date: 11/22/2008 4:35:45 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Kako komentarises da su neki od najbitnijih igraca bili u average formi pred vrlo bitne utakmice i sta bi ti uradio po tom pitanju?

Jel ti to mene malo z.....
Pitaj brate sve odjkednom, a ne sad jedan po jedno.
Da ti odgovorim i na to pitanje, jel ti to kazes da vlasnici reprezentativaca, NAMERNO bojkotuju selektor.(razlog da ne bude vise selektor)

Mada, mislim da je to malo, onaka, kako da ti kazem, los odnos selektora sa vlasnicima, malo vise price oko toga, a ne nadobudnog ponasanja, mada meni ovo opet lici na selktrovo standarno, visa sila, te ovi su jaci od nas, te sad je averidz forma, te duvao vetar....(razlog da ne bude vise selektor)

Ali podji od sebe, da li tvoj reprezentativac pada na averidz, narvno da ne kao ni moj jer meni taj igrac treba za moje utakmice(tamo gde leba jede), a ne da bi neko zezno selektora.(razlog da ne bude vise selektor)

Sve u semu mislim da ti iselektor malo preterujete i pocinjete da dikreditujete sebe.

A sta bih ja uradio, e pa ja bih kao prvo komunicirao sa vlasnicima, i ako neko nije citao pracila objasnio sta im znaci forma(mada mislim da oni to znaj, i da ti i bill preterujete, da ovu igru igraju normalni ljudi a ne neki sabani, za koje nas vi smatrate) za njihovog igraca, a sam time sta znaci i rprezentaciji.
Vidis meni bill nije poslao nijedan BB-mail za vrem svog mandata vezan za reprezentaciju i Jablana, a ja cu to svakao da radim, i verovatno ljudi koji meni budu pomagali.

Nadam se da je kviskoteka zavrsena, i nesto mi se cini da sam ja pobedio:)

Last edited by BG Samuraj at 11/22/2008 4:39:57 PM

This Post:
00
59123.42 in reply to 59123.41
Date: 11/22/2008 4:38:13 PM
Overall Posts Rated:
3030
Poslednje pitanje :)

Da li bi ti usao u plej of da nisi namestio utakmicu sa svojim kolegom?

This Post:
00
59123.43 in reply to 59123.42
Date: 11/22/2008 4:46:25 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Poslednje pitanje :)

Da li bi ti usao u plej of da nisi namestio utakmicu sa svojim kolegom?

Ovo pitanje ima veze sa izborima za selektora????????
Malo je smesno to sto pricas.

P.S.
A i da jesem to uradio, znaci da sam sposoban da pregovaram, sto je takodje dobro za selektora da svoju reprezentaciju progura u drugu rundu, a ne da izgubi od BIH kao sadanji selektor.

Last edited by BG Samuraj at 11/22/2008 4:47:28 PM

This Post:
00
59123.44 in reply to 59123.43
Date: 11/22/2008 4:52:34 PM
Overall Posts Rated:
3030
Nista tu nije smesno!
Pozivas se na neke trofeje,a vidi cime se sluzis :)))

Zelim ti srecu na izborima pa neka pobedi bolji!

This Post:
00
59123.45 in reply to 59123.38
Date: 11/22/2008 5:00:19 PM
Overall Posts Rated:
740740
nisi mi odgovorio na pitanje

Ako bas insistiras:
- Domaci teren
-1. Englez je mnogo bolji selektor od bila, jer je pogledao nase utakmice, gde mi pretezno igramo man to man, i gde nam je spoljna odbrana najvise strong, ako igramo neku drugu taktiku tu smo jos tanji, pa nas je udario tu na siguricu,2. tako bih i ja odigrao, i jos je postavio svoj man to man da zatvoi sa svih strana ( sto je opet ispravno), a mi smo trebali da igramo run and gun jer, je to jedina sansa u jurnjavi da dobijemo, i malo mi je tu slabija odbrana za koji nivo (sem kad igra protiv meksika, koji ga je u grupi dobio sa run and gun, pa mu je zavalio 1-3-1).

Zadovoljan:)

1. na osnovu cega to zakljucujes?
2. eto gleda utakmicu dobacuje i sve zna. jos jedan od sveznalica

This Post:
00
59123.46 in reply to 59123.41
Date: 11/22/2008 5:02:16 PM
Overall Posts Rated:
740740

Jel ti to mene malo z.....
Pitaj brate sve odjkednom, a ne sad jedan po jedno.
Da ti odgovorim i na to pitanje, jel ti to kazes da vlasnici reprezentativaca, NAMERNO bojkotuju selektor.(razlog da ne bude vise selektor)

Mada, mislim da je to malo, onaka, kako da ti kazem, los odnos selektora sa vlasnicima, malo vise price oko toga, a ne nadobudnog ponasanja, mada meni ovo opet lici na selktrovo standarno, visa sila, te ovi su jaci od nas, te sad je averidz forma, te duvao vetar....(razlog da ne bude vise selektor)

Ali podji od sebe, da li tvoj reprezentativac pada na averidz, narvno da ne kao ni moj jer meni taj igrac treba za moje utakmice(tamo gde leba jede), a ne da bi neko zezno selektora.(razlog da ne bude vise selektor)

Sve u semu mislim da ti iselektor malo preterujete i pocinjete da dikreditujete sebe.

A sta bih ja uradio, e pa ja bih kao prvo komunicirao sa vlasnicima, i ako neko nije citao pracila objasnio sta im znaci forma(mada mislim da oni to znaj, i da ti i bill preterujete, da ovu igru igraju normalni ljudi a ne neki sabani, za koje nas vi smatrate) za njihovog igraca, a sam time sta znaci i rprezentaciji.
Vidis meni bill nije poslao nijedan BB-mail za vrem svog mandata vezan za reprezentaciju i Jablana, a ja cu to svakao da radim, i verovatno ljudi koji meni budu pomagali.

Nadam se da je kviskoteka zavrsena, i nesto mi se cini da sam ja pobedio:)

e za ovo BOLDOVANO stvarno treba imati pameti pa reci.

This Post:
00
59123.47 in reply to 59123.46
Date: 11/22/2008 6:11:28 PM
Overall Posts Rated:
178178
Hteo bih samo da se zahvalim dosadasnim sampionima BB Srbija - Ranku (ex-selektor) i Dumbarajku na direktnoj podrsci mojoj kandidaturi.

Siguran sam da takvi autoriteti koji su osvojili sve sto se moglo osvojiti - znaju sta je najbolje za A selekciju Srbije.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement