Selge on see, et parema koordineerimise korral oleks meil võimalik mängida ka U21 tiitlite peale. See eeldaks kindlalt korralikku koostööd erinevate manageride vahel. Näiteks: Olen lugenud, et paljudel vanematel mängijatel on tekkinud motivatsioonilangus ja igavus. Miks mitte panustada neil hoopis u21 koondislatse treeningule. Kindlasti on põnev näha kuidas sinu meeskonna noor teeb tegusid u21 maailmas! Lisaks see ilmselt ka motivatsiooni jätkata, kaua sa ikka seal kõrgliigas samade nägude vastu mängid? Selge see, et vaheldust oleks vaja. Leppige kokku ja treenige üles üks maailmatasemel u21 sats !?
Mul endal veel motivatsioonpuudust ei ole ja eesmärgid tõusta kõrgemale neljandast liigast, ometi treenisin ma 2 pos trenniga u21 kõlbuliku mängija. Muidugi on rõõm suur ja uhkus rinnas aga siiski näitab see ka korraliku noortetöö puudumist. Loomulikult ei suuda me niimoodi tiitlite pärast võidelda. Aga miks mitte motivatsioonpuuduse korral teha üks võimas u21 sats?
Muna jah sai just oma vigastusest terveks, teen kõik mis suudan, et ta järgmiseks mänguks vormi saada.