Well,ok then... pats esmu izbrīnīts,ka tik lieli mīnusi.. jā,jums varētu nepatikt uzbrukuma taktika,bet zem groza pret Izraēlas garajiem būtu neprāts spēlēt,un uz mazajiem(kur viens pamatā neīpaši māk mest) arī kautkā negribējās uzticēties. Bija doma,spēlēt kā pret čehiem,bet arī pārdomāts pēdējā brīdī,jo domājams viņi varētu to spēli ņemt vērā. Izolācijas,un kontrolēt bumbu arī necēlās roka likt. Palika princentons un uzbrukumā,un es vēlējos spēlēt balansēti,ņemot vērā šīs nedēļas formas,un mūsu spējas. Prinentonam tāds pats stils, un ātrums kā Pacietīgi(un es nedaudz baidījos,ka tie varētu,atkal, ņemot vērā spēli pret čehiem,un minēt GDP).. Lūk tāds būtu mans uzbrukuma taktikas izskaidrojums. Sastāvs atkal,tika pielāgots uzbrukuma veidam,kādas formas,un mūsu spējas. Man pašam liels sarūgtinājums,un ne par to ka zaudējums,bet gan zaudējums ar šādiem mīnusiem..esmu dusmīgs uz sevi,un pilnībā uzņemos vainu šajā zaudējumā - ATVAINOJIET!!! Noteikti uzklausīšu kritiku no jūsu puses,jo tā man tikai palīdzēs!!;) Vienalga,šeit vai PM!
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris