równie dobrze można odwrócić sprawę . pokaż mi C który w NBA broni legendarnie na obwodzie i pokaż mi PG który broni legendarnie pod koszem zbiera i do tego blokuje ???
A pokaż mi w NBA chociaż jednego zawodnika, którego skille wyrażone są liczbowo od 1 do 20, który ma wyłupiaste oczy, i składa się z bitów ;-)
Pokaż mi chociaż jeden klub, w którym wszyscy zawodnicy na początku sezonu mają formę porządną (w ogóle czy w realu istnieje coś takiego jak forma porządna)?
Pokaż mi zawodnika, który tak bardzo wytrenował swoje skille, że ma tak wysoką pensję, że nikt nie jest w stanie go utrzymać.
Powiedz mi ile klubów w NBA co sezon bankrutuje z powodu zbyt wysokich pensji.
Pokaż mi klub w NBA, w którym trening odbywa się tylko w piątki i nie trenują wszyscy zawodnicy tylko niektórzy.
Pokaż mi rozgrywki, w których półfinał i finał konferencji gra się do jednego wygranego meczu a finał do dwóch.
Pokaż mi kraj lub ligę, w której sezon trwa 14 tygodni.
Mógłbym tak wyliczać do stu pokazując sto nierealnych rzeczy, które są w BB. I nikomu to nie przeszkadza.
Ta gra jest nierealna ale taka być musi i wedle takich zasad trzeba grać. A zmiana krycia to tylko jedna z zasad i trzeba sie do niej dopasować i wykorzystać.