Sverige vs. Slovensko 118 - 134 (11202)Najviac bodov: J. Hrabkovský
Najviac doskokov: B. Drunek
Najviac asistencií: M. Bombara a J. Hrabkovský
Muž zápasu: Prokop Frenko
(i keď prvý polčas to bol jednoznačne Bombara, Hrabkovský kvôli bráneniu si túto cenu veľmi nezaslúži)Klady:Streľba z diaľky - naši štartujúci obvodoví hráči mali úspešnosť 13-23, čo je priam výborné.
Doskoky Druneka, ale aj Frenka.
Strelecká úspešnosť v prvej štvrtine a výkon Bombaru v nej, pričom práve v prvej štvrtine sme sa vždy tak trochu trápili v predchádzajúcich zápasoch.
Osobne by som ešte vyzdvihol aj výkon Závrackého, ktorý ako náhradník zahral veľmi pekne (v ťažkých chvíľach doskočil a pridal aj pár košov).
Zápory:Slabší výkon v obrane - tu som čakal mierne lepšie výkony, ale hlavné je víťazstvo, i keď skóre sa vždy hodí. Nebudem písať, kto bránil Rosenéra (kto pozeral zápas, ten vie), ale 3 trojky je fakt dosť. A zdalo sa mi, že obaja SG sa dohodli, že sa navzájom brániť nebudú, tak si z chuti zastrieľali. Naštastie to bolo rovnaké na oboch stranách.
Situácia v skupine:V skupine sa v podstate nič nezmenilo a k nijakému prekvapeniu nedošlo. Turci sa síce prvé 3 tretiny s Andorou trápili, ale potom ukázali, že sú lepší. Slovinci si postrážili výhru s Dánskom a Švajčiari nedali šancu Walesu. O skóre sme stále tretí
http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6....
Inak zaujímavosťou je, že sme dali hneď po Španieloch, najviac bodov na majstrovstvách!
Ešte by som pridal jednu vec - v rebríčku sme klesli o 2 miesta i napriek výhram. Musím si presne naštudovať, ako tento rebríček funguje, keďže Slovinci poskočili o 2 miesta hore. Česi po tretej prehre v skupine klesli až na 60. priečku (neviem, nakoľko je to zámer a nakoľko smola).
Vzhľadom na nefunkčnosť externého fóra dávam celé zhodnotenie sem. Samozrejme, citlivé informácie nebudú zverejnené, tie môže dostať každý cez poštu.Last edited by Matej_B at 7/27/2010 10:04:21 AM