Glej prezapleteno za bralce je ,če odgovarjam za tekoče tedne... Zakaj ,ker nekdo prebere čez pol leta pa se stvar spremeni. Probal sem olajšati stvar in rekel na začetku sezone 65 minut potem se minutaža rahlo dviguje s tedni. Ker je to očitno za nekatere preveč zapleteno klikaj klub ,ki mu zaupaš. Ne pričakujem ,da boš mene lahko mi ne zaupaš ...Imam 7 igralcev kljub pokalu še vedno pridejo včasih prijateljske nikoli ne treniram razpoloženja ,ker je izguba treninga imam 7 igralcev s tremi tekmami...
2 imata 7 razpoloženje
3 imajo 8 razpoloženje
2 imata 9 osbno razpoloženje
Ker gre sezona proti koncu se minute močno dvigujejo
7 je premalo rabil bi verjetno 8 do 10 igralcev a malce nabiram denar saj sem si obstoj v ligi skoraj zagotovil ,če ne bo veliko smole..
Ko se igralec rodi (rodi se ,ko igra to pomeni če ne igra dve leti se 18 letnik rodi s 20 leti) , torej ,ko igralec začne igrati vsaj moj Dino Potočnik je dolgo mislim ,da dve sezoni zahteval 63 minut tedensko sedaj rabi na začetku sezone okoli 65 do 70 minut proti koncu sezone pa 75 do 85 minut malo na pamet ugibam...Vzdržljivost (stamina) je vedno ista 4!!!
Mislim ,da mora tvoj igralec več minut igrati to sezono. (če sem se slučajno zmotil rahlo dvomim v to pa manj kot 65 minut) tedenskega igranja!

lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 6/24/2015 12:00:35 PM