...Vela faktorov sposobilo, ze som tam kde som, ale najdolezitejsim bola vysoka kvalita timov, ktore postupili z III.ligy, osobitnou kapitolou je Komarno Magic...
povedzme si pravdu, ta kvalita timov ktore sem postupili z III.ligy az taka vysoka nie je. patovia je tim bez obran, jeho hraci maju OD max. 11, co je nic moc. Dalej je tu Pered, ktora ak by bola taka vysoko kvalitna ako pises, urcite by neskoncila posledna s mankom 2 vyhier na barazove miesto, hoc je v silnejsej divizii. Babindol uz je na vyssej urovni ako Pered a patovia, co dokazal tym ze skoncil v tazsej divizii na 5.mieste. Ostava uz len jeden tim, - Marna snaha. Ta je na podobnej urovni ako Babindol, no v jej prospech hovori sirsi kader. Skoda ze ma v time lazaret, ak by boli vsetci jeho hraci zdravi, tak sanca prejst cez Neosolium by tam bola. Takze to ze novacikovia maju vysoku kvalitu, to trochu prehanas a mierne sa vyhovaras
Ku Komarnu: ano je to kapitola sama o sebe, no kazdy extraligista ktory by nam vypadol by bol taky. Uvidime, co dokaze nabuducu sezonu v Extralige ak tam postupi, pretoze vobec nemusi, je uz play-off deadline, stat sa moze vselico, moze postupit ale ak sa mu niekto zrani, moze ist hore aj hadar ci niekto iny.