Vimane kaotus tegi meele ikka nii mustaks- kaotasin siis kodus Teamworkile. Eks see otsus saigi tehtud suht emotsiooni pealt ja mõte oli nagunii kellegist loobuda, nt: Dekel Veber oli juba 30 ja tema hind oleks langenud järgmiste hooaegadega. Ehk suurima põntsu mu hooajale panigi pikkade vigastused ja alavormid ning isegi enam vähem keskpärase VÄ puudumine. Mehed kelle müüsin olid tõesti päris ok, kuid igaühel mõni väikene puudus nagu VT´l üsna kehv väline kaitse ning pikkadel polnud tasemel lauavõitlus, kuid ometi said nad hästi hakkama. Sain päris hea hinna nende eest ja praegune majandus seis lubaks osta 5 korraliku põhimeest, kuid ei näe mõtet sel, puuduksid korralikud vahetusmehed ja ilmselt suudaksin siin olla siis samal tasemel või veidike parem kui olin eelmisel hooajal, jõudes play-offi. juba oma tabeli pool olete sina ja Konesko ees ning teisel on Kakerdised, teades ka teie plaane, siis ilmselt järgmisel ja ülejärgmisel oleksite te favoriidid tõusmaks aste kõrgemale. Mis puudutab hooaja avapauku, siis selle võitsin ma tõesti, aga innustus oli ka suurem:) . Eks praegune plaan ole vist tõesti lasta 7 mehega jai osta juba praegu juurde mõni noor talent:) ja siis minna IV. raha koguma ning treenima, kui just mängijateturul tõesti ei leia sellise hinnaga mehi, mis suudaks mind jääma siia.