BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: fd97

This Post:
11
240885.372 in reply to 240885.369
Date: 9/29/2013 2:27:51 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλη αρχη pazinok!
Το τιμ παρα πολυ καλο, ο Στεφανος(ταπουτος) πιστευω οτι αξιζει την θεση του και με το παραπανω.Οχι οτι οι αλλοι δεν το αξιζουν, εκτος του εαυτου σου που κατα τυχη βγηκες εθνικος προπονητης(μπλακ χιουμορ).
Δεν εχεις βρει ακομα τσιρλιντερς, προσφερομαι να σε βοηθησω εγω στην ευρεση καποιων.
Επισης διαφωνω με τις τιμες, γιατι η μυθος πιο ακριβη απο την αλφα;; Και το νερο καντο 0,40 εχω βαρεθει το 0,50...
Ο χορηγος κορυφη παντως, μας παει ενα επιπεδο πιο πανω!

Ευχομαι καλη θητεια και να το απολαυσεις, και γενικα ολο το τιμ.

This Post:
11
240885.373 in reply to 240885.369
Date: 9/29/2013 2:37:51 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αντε καλοριζικος κοουτς στην εθνικη!!!ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχεις το πετυχημενο εργο, συμφωνα με τις διαμορφωμενες καταστασεις, των υπολοιπων εθνικων προπονητων. Τιμη μου που θα συνεργαστω μαζι σου και θα προσπαθησω με τα παλικαρια μου, να μην σε απογοητευσω. Σκοπος μας ειναι να αφησουμε μια παρακαταθηκη παικτων που θα βοηθησουν την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στις επομενες σεζον!!Ειμαι σιγουρος οτι και ο κοουτς της εθνικης νεων εργαζεται προς αυτο τον στοχο!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ο θεος να μας βοηθαει!

This Post:
22
240885.374 in reply to 240885.373
Date: 9/29/2013 2:57:46 PM
Overall Posts Rated:
123123
Καλη επιτυχια και καλη αρχη στις αγωνιστικες υποχρεωσεις ευχομαι να πετυχεις ολους τους στοχους που θετεις και η εθνικη να εχει τις επιτυχιες που της αξιζουν!!!Καλη επιτυχια και σε ολο το προπονητικο τιμ και μακαρι να αρχισουμε να παραγουμε παιχτες για να εχουμε μια πιο ανταγωνιστικη ομαδα!!Καλη τυχη!!

This Post:
00
240885.375 in reply to 240885.374
Date: 9/29/2013 3:03:19 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
η επιτυχια τοσο του εθνικου team οσο και της εθνικης ομαδας γενικοτερα βασιζεται κυριως σε εσας τους μανατζερ που μας βοηθατε με τις προπονησεις των ελληνων παικτων και τις αγωνιστικες τους καταστασεις...η προσπαθεια ειναι συλλογικη!!
και σιγουρα ο κοουτς θα ανταμοιψει με λεπτα συμμετοχης στην ανδρων τα παιδια που ειναι αρωγοι της προσπαθειας μας!!
για τα θεματα της τακτικης και της επιλογης παικτων ειμαι σιγουρος (επειδη τον ειχα αντιπαλο) οτι θα κανει το καλυτερο!!

From: tapoutos 7

To: fd97
This Post:
00
240885.376 in reply to 240885.372
Date: 9/29/2013 3:05:56 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ο φωτης ο πιστος μου και φοβερος συνεργατης!!!:)) η γενια των 23-24 χρονων οφειλεται σε αυτον που τα μεγαλωσε αυτα τα παιδια τα πηρε απο την κουνια και τους εξανε ανδρες!!

From: pazinok

To: fd97
This Post:
22
240885.378 in reply to 240885.372
Date: 9/29/2013 3:33:51 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ 12ΑΔΑΣ..

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

1.Dimitris Agaliotis
πρωτος παικτης που μπαινει στο ροστερ..αναμενωμενο για ολους νομιζω οτι ο Αγαλιωτης θα ξεκινουσε την σεζον με κληση στην εθνικη..45 επισημα παιχνιδια με τα χρωματα της εθνικης..καλειται να γεμισει την ρακετα με την εμπειρια του για αλλη μια σεζον ακομα!ανταντικαταστατος στο ειδος του ο 32χρονος σεντερ εμπνεει εμπιστοσυνη σε ολη την ελληνικη κοινοτητα!!

2.Alexios Tsatsaronis
συνεχιζουμε την παρουσιαση με εναν ακομη ψηλο..ο 28χρονος ελληνας πλεον διεθνης ειναι ετοιμος να δωσει τις πολυτιμες ικανοτητες του και να εμπλουτισει σε ποιοτητα το ροστερ μας..με 11 παιχνιδια στην πλατη του της εθνικης ειτε απο θεση βασικου ειτε απο τον παγκο θα πρεπει να δωσει λυσεις!!

3.Kirilos Sidiropoulos
ο 29χρονος ελληνας σμαλλ που αγωνιζεται επι ελληνικου εδαφους ειναι η τριτη επιλογη μου στην ενταξη της εθνικης..απο τους λιγους παικτες που ξερουμε οτι θα κρατησει φορμα σε ολη την διαρκεια της σεζον για αυτο και τον εμπιστευομαστε απο την αρχη..παραδειγμα προς μιμηση ο Σιδηροπουλος..εχει 12 παιχνιδια εμπειριας με την εθνικη!!

4.Asimakis Krasakis
ο τριτος ψηλος της παρεας..και μια απο τις εκπληξεις?..ο 29χρονος Κρασακης ειναι πρωτης γραμμης στρατιωτης..3 επισημα παιχνιδια..και ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενος που επιτελους του δινεται η ευκαιρια να αποδιξει τι αξιζει!

5.Totis Gerothodoros
ο τοτης ειναι ενας ακομη παικτης που ελπιζει μεσω της ευκαιριας που του δινουμε φετος.να αποδιξει οτι αξιζει..7 επισημα παιχνιδια με την ελληνικη σημαια στο στηθος..και ευχαριστα χτυπαει στο ματι οταν βλεπεις <μικρους> σε ηλικια να αγωνιζονται για την χωρα μας!!ο τοτης ειναι ενα απο τα δυνατα χαρτια μας!!

6.Ieremias Mpitoulas
φτανουμε στα μισα της παρουσιασης και το ονομα του εκτου παικτη ακουει στο ονομα Μπιτουλας..για οσους ασχολουνται με την εθνικη περιμεναν αυτην την κληση13 παιχνιδια με τα γαλανολευκα..ευχαριστως πονοκεφαλος για τον προπονητη η παρουσια του στο ροστερ!!

7.Yiorgos Vamvakaris
με περισσοτερο ρισκο η 7η επιλογη καθως ο παικτης βρισκεται στην λιστα και δεν ξερουμε που μπορει να καταλειξει..
παικτης που θα προβληματισει τα επομενα χρονια..4 επισημα παιχνιδια ο Βαμβακαρης και ειναι ετοιμος οποτε του ζητηθει να δωσει οτι εχει στο παρκε!!

8.Nikos Yianniotis
ας επιστρεψουμε στην εμπειρια..ο 31χρονος ασσος της εθνικης δεν εχει να αποδιξει τιποτα και σε κανεναν..με 28 παιχνιδια στα ποδια του με τα χρωματα της εθνικης,μοιαζει αναντικαταστατος..ωστοσο ειναι θεμα κατα ποσο θα ειναι σε θεση να αγωνιζεται γτ περσυ δεν ηταν στα φορτε του!!

9.Stathis Kranidiotis
η εθνικη ομαδα δεν ειναι ομαδα που να σηκωνει πειραματα..εχει αναγκη απο ποιοτητα..απο παικτες που εχουν το κατι παραπανω απο τους υπολοιπους..αυτο ειναι που διαθετει ο Κρανιδιωτης και για μια ακομη σεζον ξεκιναει στο ροστερ της εθνικης!!

10.Spiros Sichamenopoulos
ενας ακομη παικτης που εχει ρυζωσει στην εθνικη δεν γινεται να φυγει ετσι ευκολα..οχι πριν βρεθει ο αντικαταστατης που ο ιδιος θα επιλεξει :) 40 παιχνιδια με την εθνικη αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα βαρωμετρα μας οσο και αν μερικοι τον εχουν βαρεθει να τον βλεπουν στην εθνικη!!

ποιοι θα παρουν τις επομενες 2 θεσεις!!??
θα δωσουμε ευκαιριες σε προπονησιμους παικτες..
11.Panos Adamakis
απο τα πλεον πιο ετοιμοπολεμα παικτρακια που εχουμε..μπαινει στην εθνικη με επιφυλαξη στις καταστασεις του..διοτι η ομαδα που αγωνιζεται μολις ανεβηκε στην μεγαλη κατηγορια και απο οτι μου ειπε ειναι πολυ ενθουσιασμενος οποτε...??κατι μου βρωμαει εμενα..ωστοσο δεν μπορουσα να μην τον αρχισω στο ροστερ τον Πανο!!

12.Ektoras Ipnaras
προσωπικη επιλογη εναντι Λεπτογιαννου..ελπιζω να μην με διαψευσει οτι θα αποδωσει στο μεγιστο!!

λοιπον αυτα και με το ροστερ..(το αρχικο)τωρα θα μου επιτρεψετε να αποχωρησω..και θα συνδεθω παλι αυριο πρωι..μεχρι τοτε σκεφτομαστε τον αγωνα με την Πορτογαλια!! :)

From: pazinok

To: manu
This Post:
00
240885.379 in reply to 240885.377
Date: 9/29/2013 3:38:52 PM
Overall Posts Rated:
335335
ευχαριστω για τις ευχες σας σας ανταπεδωσα με μπαλακι για να μην σχολιασω περισσοτερο :P σαν Like!! :O

για σενα ρε ατιμε τι να πω!?..σε 12 ωρες θα ξανα πατησω μπαλακι..αν ειναι δυνατον
τετοια οργανωση δεν την περιμενα..δεν εχω να φοβαμαι τιποτα ομως?:P
μωρε θα σου εδεινα να αναλαμβανες και το κυλικειο αλλα φοβαμαι μην βγαλεις τιμοκαταλογα με οπλα και αγροτηκα :P
(με αυτο το νισαν ναβαρα..δωρω και το καλαζνικοφ :P)

From: Shanks

This Post:
00
240885.380 in reply to 240885.379
Date: 9/29/2013 4:40:47 PM
Overall Posts Rated:
99
Xaxaxaxa manu dakrusa apla..... Και εγώ από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τον pazinok που με έβαλε στο δυνατό αυτό team θα κάνω ότι μπορω και θα προσπαθήσω να τραβηξω μια live photo με όλες τις φάτσες μας... Περιμένω εντολές κύριε pazinok να ξεκινήσω την κατασκοπία ...

This Post:
00
240885.382 in reply to 240885.378
Date: 9/30/2013 2:50:38 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν πρόλαβα νωρίτερα....

συγχαρητήρια για την εκλογή και καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες!!

Ε-ΣΕ-ΝΑ θέλουμε!!!

3.Kirilos Sidiropoulos
ο 29χρονος ελληνας σμαλλ που αγωνιζεται επι ελληνικου εδαφους ειναι η τριτη επιλογη μου στην ενταξη της εθνικης..απο τους λιγους παικτες που ξερουμε οτι θα κρατησει φορμα σε ολη την διαρκεια της σεζον για αυτο και τον εμπιστευομαστε απο την αρχη..παραδειγμα προς μιμηση ο Σιδηροπουλος..εχει 12 παιχνιδια εμπειριας με την εθνικη!!

τρίτη επιλογή ρε μάγκα? σε συγκίνησες! την κατάσταση θα την ελέγχουμε μέσω εβδομαδιαίων λεπτών, αφού οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και θα συνεχίζονται για πάντα. πιστεύω σύντομα να αρχίσεις να χαίρεσαι σκιλ απ σε 29χρονους που δεν έχει ξαναδεί το μάτι σου. έχει πολλά υποεπίπεδα στις περισσότερες ικανότητες και λογικά θα μας τα κάνει τα χατήρια φέτος. εξάλλου η εκτός θέσης προπόνηση είναι το βίτσιο μας. απλά θα δώσουμε και μπασιματάκι στα δύσκολα για να μείνουμε και την κατηγορία εύκολα και μην τρέχουμε σαν τα πέρσι. δεχόμαστε και παραγγελίες.

λοιπον αυτα και με το ροστερ..(το αρχικο)τωρα θα μου επιτρεψετε να αποχωρησω..και θα συνδεθω παλι αυριο πρωι..μεχρι τοτε σκεφτομαστε τον αγωνα με την Πορτογαλια!!

πολύ ωραία παρουσίαση. δυστυχώς σου έδωσε λίγο νωρίτερα μπαλάκι σε άλλο ποστ και δεν αφήνει να δώσω στα καπάκια σε άλλο δικό σου.

καλή αρχή φίλε Πάνο!!!!

Advertisement