Ok, akkor nekem is lehet privát véleményem. Az én privát véleményem meg az, hogy hülyeséget beszélsz.
Na akkor megállapodtunk, Mloty 2pontos, 1-1 elleni taktikája egy szarkupac volt, a másik csapat higgadt közelről, 2-3 zónája meg tökéletes. Tehát a higgadtan közelről és a 2-3 zóna is
használható és eredményes taktika.
Egyébként csak tájékoztatásképpen, itt egy másik B3-negyeddöntő, szintén erről a hétről
(68678986). Itt is a higgadt közel, 2-3 zóna nyert a 2pontos, 1-1 ellenivel szemben.
Itt meg a Mloty előző körből továbbjutása
(68671251). Higgadt közellel nyert a 2pontos ellen.
Itt meg a Mlotyt is kiverő kínai csapat előző körös meccse
(68671252). Legjobb benti dobjon a 2pontos ellen. Eddig kétszer nyert magasabban rangsorolt csapatok ellen a "nem használható" taktikákkal, 2pontos ellen.
Értem én, hogy mindegy mivel, csak nyerjél, de hogy nyersz tudatosan, ha nem érdekel a taktika, tempó, fókusz? Pont ez a kulcs a győzelemhez.
A bronzhoz meg az elődöntőt "kell" elbukni, nem tudom, ez eljutott-e odáig. Aki elődöntőt bukik, az gyengébb, mint az aki megnyeri az elődöntőt. Innentől az ezüst jobb eredmény, akárhogy is magyarázod, ezért megdőlt az az állításod is, hogy jobb a nyert bronz, mint az elbukott arany. Az ezüst és a bronzérmes is 1-1 "vereséggel áll", csak éppen az ezüstérmes tovább jutott, mint a bronzérmes, ő a döntőt bukta el, a bronzérmes meg már a döntőbe jutást is.
A skillszettre még mindig nem válaszoltál. Hogy könnyebbé tegyem, mást ajánlok. Én összehozok egy csapatot valamelyik legjobb dobjon taktikára, te választhatod ki, hogy külső, vagy belső legyen. Te meg összehozol egy 2pontosra épített csapatot. Legyen a keret mondjuk 350k (buzzermanager kalkulátorával), tíz játékossal (posztonként kettő). Aztán majd kivesézhetjük, melyik nyerne. Áll?
Last edited by LA-Charlie50 at 3/15/2014 3:41:18 PM