Prva utakmica i poraz.
Igrali smo i CT protiv njihovog tie i nismo uspjeli.
Utakmica je bila vazna da dobijemo prvu, pa bi posle islo lakse, i ovako cemo sledece dve igrati vjerovatno tie, pa posle se boriti za neke 2-3 pobjede, da maknemo na rangu najboljih reprezentacija svjeta.
Sada se jos jednom pokazalo da nam je raspored katastrofalan, skoro svaki protivnik sledeci prije utakmice sa nama ce igrati sa Armenijom, i nabijati ent sa tie, dok cemo mi skapavati za pobjedu da bi zadnju igrali sa jadnom Armenijom.
Zato je ovaj mec bio vazan da uzmemo sa istim entom smo usli, ali ponovo dzaba.
Razlozi poraza su jednostavno.Cedomir i Vidak su imali hrpu licnih gresaka, vecinu meca je igrao Strugar, kao da ruke nema, i bilo je preko 10 situacija takozvanih nicijih lopti nakon promasaja i sve su pripale njima.
Imali su slobodna bacanja 34 - 49, a mi samo 16 - 22, sto je puno puno je.
Odnos u skokovima je takodje veoma vazan, imali su 47 skokova, 18 ofanzivnih a mi 37+12.
I na kraju mi smo imali 27 licnih gresaka a oni samo 17, sto je mnogo mnogo je.
Mnogo stvari se urotilo protiv nas, mislim da sam sve dobro postavio, Boban je igrao na SG i odlicno se snasao, Kosac je bio fenomenalan, i zadnjih 2 minuta dok smo bili u igri igrao je Kocetanovic umjesto Orahovca, cudna odluka u najmanju ruku.
Nastavljamo dalje, sta moze, nego se boriti do zadnje kapi znoji, Gusic mora popraviti formu inace nece vise ni igrati sve dok forma ne bude u normali i ovako je drvo sto je pokazao sa ovim faulovima, za minut je napravio 3 faula, ne znam koliko je to realno.
Hvala hate_usa i jos jednom decku koji je tek poceo igrati ne secam se nicka :S na prisustvovanju na chatu.
Hvala, i nema predaje!