Sve vas bivše grobare koji su odustali od FK u potpunosti razumem i ja koji imam 14 godina sam shvatio da od njih nikad neće biti ništa.A mislili su da su ove sezone jaki i moćni i da idu u ligu šampiona.Al šipak ništa od toga još i u prvenstvu poprilično seru. Košarkašima svaka čast,ali meni je ipak draže što sam zvezdašMoze da ti bude draze ali shvati to da je kojim slucajem par likova iz grobarske uprave provelo 2 godine u vasoj upravi (a ne 2 decenije kao u nasoj) - vi danas ne bi ni postojali tj. bilo bi za jednu nijansu losije nego sada.Bilo je i u zvezdi raznih mufljuza.Odakle oni dugovi.A u tim nijansama i jeste razlika kod vas su bili za nijansu veći lopovi.Verovatno si mislio bili bi kao fk partizan :)
Sve vas bivše grobare koji su odustali od FK u potpunosti razumem i ja koji imam 14 godina sam shvatio da od njih nikad neće biti ništa.A mislili su da su ove sezone jaki i moćni i da idu u ligu šampiona.Al šipak ništa od toga još i u prvenstvu poprilično seru. Košarkašima svaka čast,ali meni je ipak draže što sam zvezdašMoze da ti bude draze ali shvati to da je kojim slucajem par likova iz grobarske uprave provelo 2 godine u vasoj upravi (a ne 2 decenije kao u nasoj) - vi danas ne bi ni postojali tj. bilo bi za jednu nijansu losije nego sada.
Sve vas bivše grobare koji su odustali od FK u potpunosti razumem i ja koji imam 14 godina sam shvatio da od njih nikad neće biti ništa.A mislili su da su ove sezone jaki i moćni i da idu u ligu šampiona.Al šipak ništa od toga još i u prvenstvu poprilično seru. Košarkašima svaka čast,ali meni je ipak draže što sam zvezdaš
Jedan vas ;)(37475)