ozisha objasni ti dumbi sta je zanjega najbolje da odigrai i kako.mislim da je to prava stvar
Njemu je sve najbolje i svakako je na dobitku.Jedini zrtveni jarci smo ovde ja i cika Bil koji moramo da rizikujemo CT-om, i onda da nas operu u prvom kolu PO-a.Ali sad... sta je gore, izgubiti i ne uci u PO... ili uci a sigurno izgubiti? ;)
Ali sad... sta je gore, izgubiti i ne uci u PO... ili uci a sigurno izgubiti? ;)
Pazi, kod tebe nema dileme jer u slucaju da obojica izgubimo ja imam mnoooogo bolju kos razliku od tebe a Ranko ce imati pobedu vise tako da...znas i sam. ;)
Pazi, kod tebe nema dileme jer u slucaju da obojica izgubimo ja imam mnoooogo bolju kos razliku od tebe a Ranko ce imati pobedu vise tako da...znas i sam. ;)a ako se ti i ranko dogovorite da obojica izgubite u medjusobnom duelu, sta tada?))))
Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo!)))))
Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo! :))))))
Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo!)))))Mozda je bolje da obojica izgubimo,kakav je to PO bez najboljeg asistenta Cika Gonzalesa Ramireza Markeza i najcuvenijeg igraca BB svih vremena Grke MVP-a))