pocela je predizborna tisina!
Na njegovoj strani uopšte nemaš nijednog koji se tako ponaša i svi su uzorni menadžeri. Nadam se da uočavaš ironiju. Na kraju krajeva, kakve veze imaju ljudi koji podržavaju kandidate sa samim kandidatima? Ni ja kotura ne gledam kroz njegove birače.
Na njegovoj strani uopšte nemaš nijednog koji se tako ponaša i svi su uzorni menadžeri. Nadam se da uočavaš ironiju. Na kraju krajeva, kakve veze imaju ljudi koji podržavaju kandidate sa samim kandidatima? Ni ja kotura ne gledam kroz njegove birače.moram i ja da narušim danas izbornu tišinu, ali samo ovaj post i neću više)razlika je u tome što mene ti ljudi podržavaju, iako ih pola i ne poznajem i nisam sa njima nikad razmenio ni jedan mail niti bilo šta drugo (sličice, salvete i ostalo), a članovi SŠ-a nisu samo tvoji birači, nego oni što su jednaki sa tobom ako ti dobiješ izbore. glasom za tebe, glasači glasaju i za njih.
glasom za tebe, glasači glasaju i za njih.
glasom za tebe, glasači glasaju i za njih.Da, glasom za mene, glasači dobijaju da im repku vode najuspešniji ljudi srpskog BB-a, a glasom za tebe da ih vode oni koje baš boli uvo za repku(pri tom ne mislim na tebe). Ili ćeš sad poreći da bi on bio uz tebe pri odlučivanju, tj. u tom smešno naslovljenom savetodavnom štabu ili kako već?
Veseljak: isto pitanje postavi i Jarley-u da cujemo i njegove "pomocnike".