4je zanimivi igralci z moje ekipe so na prodaj. 2 squad-rotationerja in 2 precej dobra, sicer pa ni noben Slovenec.
(31247768) - Walenty Domski, 27 let, OI. Odličen podajalec, ne more igrati vseh taktik, a se ga da uporabiti zelo pametno. Ker sem treniral 2 igralca na OI, je tudi on dosegel svoj potencial, je pa zato moral igrati tudi na B in K -> njegova statistika ni ekstremna. Cena je visoka - 850.000$.
(19458528) - Dario Cioni, izkušen 36-letni branilec s solidnim metom iz skoka. Je uporaben v rotaciji, po nižjih ligah pa bi prav tako zlahka igral. Zaslužil z njim ne bom, a mi ga je škoda odpustiti, če ga lahko nekdo še čisto koristno uporabi. (trenutna) cena: 3.000$.
(18381652) - Hong Tin Yi, že 38-letni center, skilli so mu že večinoma padli, bi bil pa morda za nekoga še lahko koristen, zato ga nisem odpustil. Cena je 1.
(28708830) - Stamos Fitsilis, odličen šuter, sicer malo enodimenzionalen, ampak dober tudi v obrambi (tudi pod košem). Trenutna cena je nekaj čez 1.700.000, upam pa, da še malo naraste

Ni za vsako taktiko, je pa lahko izjemno koristen, sploh če ima ob sebi še nekoga, ki mu pripravlja odprte mete.
Navali narode
LP, Pero!