Pytanie - po co umożliwiać budowę 30.000 bleachersów, gdy nigdy tylu widzów na mecz nie przyjdzie...?
bo o ile dobrzze pamietam to kiedys tyle przychodzilo, bylo to jeszcze przed jednorazowej wielkiej akcji wyburzania hal.
ale to stare dzieje tej gry i mozliwe ze ja mam cos z pamiecia.
A wracajac do tematu, moj przekaz jest jasny. Mozemy sie opierac o przypuszczenia, odczucia, przekonania. Nie wiesz czy zarabiasz wiecej czy mniej od reszty bo dopiero co awansowales. Utrzymaj sie w lidze to bedZiesz mial wieksza probe do analizy ;] Z moich obserwacji wnika ze zespoly, nazwijmy je umownie "1000/1000" nie maja wiekszej kasy od reszty z biletow. Nie podam ci przykladow teraz bo analizowalem to pare ladnych sezonow temu, kiedy musialem zdecydowac w ktorym kierunku rozbuduje hale. Stad tez moje przekonanie o tym o czym mowie. Twoje argumenty nie przekonuja mnie do inwestycji prawie 3 mln wiecej w hale bo w moim odczuciu nie widze perspektywy zwrotu tej kasy. Pytasz dlaczego nie 2000/0 ? Nie wiem czy cie usatysfakcjonuje moja odpowiedz ale wiedz ze wydaje mi sie ze ja ze swoimi 5000 niskich rzędów uważam ze przesadzilem ;] po drugie nie da sie zrobic takiej hali bo juz na starcie masz troche siedzen ;]. zreszta byloby to bardzo ryzykowne.
btw.
taka moja luzna mysl
Kiedys zastanawialem sie czy poczatkowa wartosc hali czyli:
4500
450
50
0
nie podpowiada nowemu graczowi w jakim kierunku trzeba rozbudowywac hale zeby bylo dobrze(ekonomicznie), bo niby dlaczego gra mialaby wprowadzac w blad i od samego poczatku pokazywac jak hala ma nie wygladac. czyli np wszyskie miejsca razy 3
13500
1350
150
no a vipy wiadomo tyle zeby przy max cenach przychodzi o jedno siedzenie mniej.
Last edited by kokos at 6/24/2015 6:19:50 PM