(72487351) Τελευταία αγωνιστική της σεζόν 28!!!Ο μάνατζερ Σπάρταν δεν κατεβάζει ομάδα και διαμορφώνει τα play-out,συντελόντας στον υποβιβασμό της ομάδας Μεγάλης Βελανιδιάς!!
Η ομάδα Μεγαλη Βελανιδιά λόγω αυτού του αποτελέσματος τερματίζει 7η!Αντίθετα ο μάνατζερ Μάτσας ευνοείται και αντιμετωπίζει ένα ''μποτάκι'' με πλεονέκτημα έδρας!
Μέσα στις δικαιολογίες του μάνατζερ Σπάρταν ήταν ότι δεν κατέβασε φοβούμενος τραυματισμούς!Έδωσε χρόνους βασικών στο επερχόμενο φιλικό....Όμως οι τραυματισμοί ισχύουν και στα φιλικά....
(75287877)(75782188) Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος!!Ο μάνατζερ Σπάρταν δεν κατεβάζει ομάδα και δίνει την 10η νίκη στον Μάτσα,η οποία ήταν απαραίτητη για να είναι σίγουρος ότι απέφυγε τον υποβιβασμό!Κύπελλο δεν είχε και έτσι αποφάσισε να βάλει βασικούς και να ξεσπάσει στο φιλικό που ερχόταν...
(78568010)(75782202) Ο μάνατζερ Μάτσας άνετος πια,έχοντας φτάσει στον μαγικό αριθμό των 10 νικών,κατεβάζει μόνο 3 παίχτες στο πολυσυζητημενο ματς,στο οποίο ο αντίπαλος τον διπλομαντεύει κιόλας σε σύστημα που δεν είχε ξαναπαίξει φέτος!!
Και φτάνουμε στην τελευταία αγωνιστική!!
(75782220) Εκ πρώτης όψεος το ματς φαίνεται λογικό!!Ο Σπάρταν λόγω της ατυχίας του με τους 2 τραυματισμούς δεν έχει πολλές ελπίδες να πάρει το ματς και δεν κατεβάζει τους εναπομείναντες 5 βασικούς!
Όμως στο προηγούμενο ματς ο Ταπούτος βαράει δυνατη!
(75782213)Τα δεδομένα πριν το ματς δείχνουν ότι είναι μια κίνηση αυτοκτονική!!!Ο BC ξεπουλούσε και οι πιθανότητες νίκης μου στο τελευταίο ματς ήταν μεγάλες!Ο ίδιος άσχετα αν με νικούσε,θα αντιμετώπιζε την δυνατότερη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ενθουσιασμό (
μην ξέροντας από πριν τους 2 τραυματισμούς) !!Και ήξερε ότι άμα χάσει εκεί,τερμάτιζε 7ος και ήταν με το ένα πόδι στην ΙΙ.Εκτός και αν ήταν σίγουρος για το τελευταίο ματς και βάρεσε άφοβα την δυνατή...
Επίσης ο Ταπουτός ξεπουλάει άφοβα πριν σιγουρέψει 100% την παραμονή!Ο Σπάρταν είχε ακόμα 5 παιχταράδες και με την διαφορά ενθουσιασμού το ματς είχε πιθανότητες να στραβώσει!
Και το άλλο στοιχείο που δείχνει συννενόηση σε αυτό το ματς είναι ότι παίζεται με χαλαρή διάθεση και από τις 2 ομάδες!Το λογικό δεν ήταν ο Ταπούτος (έχοντας ξεπουλήσει),να βαρούσε δυνατή,έτσι ώστε να σιγουρέψει την παραμονή του????
Ο Σπάρταν και ο Ταπούτος τυγχάνει να είναι και real life φίλοι!
Το οποίο βέβαια δεν είναι κακό!!!Και εγω θα ήθελα καποιος φίλος μου να παίζει buzzer,να πίνουμε το καφεδακι μας και να συζητάμε!!
Αυτό όμως που ''δυναμώνει'' ακόμα περισσότερο την υποψία ότι το ματς ήταν προσυμφωνημένο είναι η δήλωση του Σπάρταν στο φόρουμ τις 7 Ιανουαρίου,όπου ουσιαστικά το παραδέχεται λέγοντας...
αν η ερωτηση ειναι αν εδινα παιχνιδι σε φιλο μου ειμαι ξεκαθαροσ
ΝΑΙ θα το εκανα και εισ βαροσ τησ δικησ μου ομαδασ
Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον επειδη θα βοηθούσε έναν real life φίλο του!Ασφαλώς και είναι δύσκολο να ρίξεις τον φίλο σου κατηγορία!
Όμως εδώ έχουμε μια σειρά αγώνων η οποία συνιστά αλλοιώση του πρωταθλήματος!Και μου δίνει και εμένα το δικαίωμα να λέω ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσιος όροις για όλους τους συμμετέχοντες!
Για 2η συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα αλλοιώνεται από τις 2 ομάδες που τυγχάνει να έχουν κατάκτησει τα περισσότερα πρωτάθλήματα από το κόκκινο γκρουπ!!!
Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη,παύει να είναι σύμπτωση!!Last edited by ALEXANDROS7 at 1/19/2015 3:07:39 PM