Sega vaka. I da pobedese, pak kje imase progovori, deka bilo so mnnogu mal rezultat, i sega so izguben rezultat, povtorno progovaranja, navistina ne znam kakvi tokmaci ste, nikakvi luge ste. Sto ste glasale, sto k........ sakate povekje, daj vekje nosete se ...... barajte da mi go baniraat klubot, taka kje se spasete. A site se pravete eksperti, site ste strucnjaci, ne biva spiete so igrata, eden od najgolemite strucnjaci sto se pravese na igrata, pa go gledam, i on vekje treta sezona dreme vo vtora liga. Ne mozam jas da vodam po tri-cetiri kluba, za da mozam da sum ekspert koj kje profitira so nerealna slika vo igrata, da si prefrluva igraci od klub vo klub. Sto imavme slika pred nekoj mesec, i toa od najuspesniot ekspert na igrata, pa koga-togas go upecaa, i go baniraa. Jas ne mozam da igram taka, probav na pocetok taka, vidov deka koga-togas kje te ulovat, i bataliv da igram taka, a vie golemite eksperti, koj ste povekje od eden klub, i si prefrlate igraci, od klub vo klub, terajte si ja igrava. A za reprezentacijata, soberete potpsi, zalete se kaj adminite, neka me smenat, a na vas, koj i da vi dojde, tesko deka kje vi pogodi, i najgolemiot ekspert sto se pravese deka e, selektor e na nikakva drzava, da ne recam na banana drzava, i toj da go prevzeme kormiloto na ovaa selekcija, tesko deka kje vi pogodi na site vas eksperti, i na nego kje mu najdete greski, "zosto ovoj igrac si go vnel vo igra, zosto ovoj si go zemal..... i taka natamu", za toa se resil da bide selektor vo nikakva drzava, za da vi ugodi na vas, kako sto se sekjavam, deka imavte zabeleski i na prethodniot selektor, koj ja vodese selekcijata, pa da kazam ekspresno, ama za zal go baniraa, bidejkji imal povekje od dva kluba. Za toa, soberete potpisi i smenete me, a jas, kako ja vodam, i kje prodolzam da ja vodam, rabotam spored nekakva skripta, koja pokazuva koj igrac e podobar na koja pozicija, poradi toa taka igraat, a vie, ako ste eksperti za vodenje na klubovi, ne na klub, terajte.