BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Set priority
Show messages by
This Post:
11
303689.374 in reply to 303689.371
Date: 5/12/2020 1:34:33 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Όπως ανέφερε ο Αλέκος (τον οποίο αποκαλώ χιουμοριστικά τελευταία τουρίστα)

Πραγματικά τουριστάς! Όπως έμαθα εχτές θα κάθομαι και όλο τον Μάιο και θα πάρω και 534€!
Μπορεί ο λόγος να μην είναι ευχάριστος, αλλά για μένα το να ξεκουραστώ για 2 και πλέον μήνες είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Μου δόθηκε ο χρόνος να απολαύσω την οικογένεια μου, να ασχοληθώ με το χόμπι μου και ίσως μαλιστα αυτές τις μέρες να ξεκινήσω και τα μπάνια. Αν σκεφτεί κανείς πως μένω σε νησί και έχω πολλά χρόνια να μπω στην θάλασσα την οποία λατρεύω.
Αν δείξουμε όλοι την απαιτούμενη υπευθηνότητα και δεν συνωστιζόμαστε, φοράμε τις μασκούλες μας και κάνουμε ότι άλλο πρέπει, τότε όλα δείχνουν πως μάλλον είμαστε προς το τέλος και πολύ σύντομα θα το ξεπεράσουμε.
Βέβαια μην ξεχνάμε πως στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός. Όλο αυτό που περάσαμε θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αδύνατη ελληνική οικονομία και κατ επέκταση στις τσέπες μας, ή στις δουλειές μας.
Αν όπως λένε η βαριά μας βιομηχανία είναι ο τουρισμός, τότε οι προβλέψεις για πτώση της τάξης του 50%, κατά την γνώμη μου είναι αναληθείς. Θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη πτώση, απολύσεις, μείωση ισοδήματος για πάρα πολύ κόσμο και βέβαια κλήσιμο επιχειρήσεων.
Οπότε επειδή η επόμενη μέρα προβλέπω να είναι πολύ άσχημη, ας απολαύσουμε το τώρα όσο περισσότερο γίνεται. Πολύ σωστά λοιπόν ο book Aimar με αποκαλεί τουριστα.

This Post:
55
303689.375 in reply to 303689.374
Date: 5/12/2020 10:01:19 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Η διοίκηση των τεράστιων καλοσωρίζει στην ομάδα τον Hashim Hyseni.

Μία εβδομάδα περίμενε ο πρόεδρος απάντηση στην πρόταση των 6 εκατομμυρίων που έγιναν για τον Πάκη Κατσίμπαλο αλλά ο μάνατζερ του ούτε να μας φτύσει. Έτσι η ομάδα κινήθηκε στις γειτονικές χώρες για να ανακαλύψει το ταλέντο του Αλβανού Hyseni.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα της ομάδας έδωσε υποσχέσεις μιλώντας μάλιστα και ''Ελληνικά'':

''Τα ντώσω τα πάντα για το τερατιοπ και του κοσμο"

ΥΓ.

Βόμβα ήρθε και από τον μεγαλομέτοχο των LEGENDS Αγαμέμνονα Κοτίδη. Οι δηλώσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες:

''Ακόμα και αν ο άμπαλος έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού εγώ δεν θα την αφήσω να πέσει από την Α1!''

This Post:
55
303689.376 in reply to 303689.375
Date: 5/12/2020 1:35:52 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
"Σούπα" η αγωνιστική με 2-3 παιχνίδια να παίζονται και τα υπόλοιπα ανάξια σχολιασμού.

Στο πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής η Βαλένθια με διπλή εύστοχη πρόβλεψη του Aimar πήρε την μεγάλη νίκη απέναντι στον Στέλιο και τον "γκρέμισε" από την κορυφή του ομίλου.

LEGENDS και OVERDOSE ήταν μαζί για 3 δωδεκάλεπτα στο τέλος όμως η ομάδα του Κοτίδη πήρε διάφορα και δεν ξανακοιταξε ποτέ πίσω. Μετέωρα και Τρομοκράτες επίσης ντέρμπι για 2.5 περιόδους αλλά άνοιξε το παιχνίδι μετά για τους γηπεδούχους.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια ανάξια σχολιασμού με Αετό,Τεράστιους, Καρδίτσα,Χεφτιλαϊκό και Χάνιμπαλ να κερδίζουν εύκολα τους ΛΕΠΑΝΤΟ,Bulls,Supernova, Βόλο και Maddogs αντίστοιχα.

Όμως πλέον έχουμε τελική κατάταξη στον μπλε όμιλο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ξεφτιλαικος θα κόψει 1ος το νήμα με τον Στέλιο να έρχεται δεύτερος παίρνοντας τον δύσκολο Αετό για την 1η φαση των πλέι οφ. Μετέωρα στην 4η θέση αλλά ακόμα και να κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν 2 σερί αγώνες μέσα στο "Πάνος Κοσμίδης" όπως και να έχει.

Στα πλέι άουτ η Βαλένθια 5η θα παίξει με τον νικητή του αγώνα OVERDOSE-Maddogs, ενώ οι Τρομοκράτες θα παίξουν με τον Χάνιμπαλ με πλεονέκτημα έδρας. Ο Βόλος 7ος θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει αντίπαλο.

Στους κόκκινους τεράστιους στην 1η θέση. Ταύροι-Καρδιτσα την επόμενη αγωνιστική με τον νικητή να παίρνει την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στο ματσάρισμα. Οι σουπερνόβα θέλουν νίκη με τους τεράστιους ή ήττα του Κοτιδη με Χάνιμπαλ για να αποφύγουν τα πλέι άουτ. "Τελικός" το OVERDOSE-Maddogs.

Την Πέμπτη ο τελικός για το 1ο εγχώριο τρόπαιο της σεζόν από δύο ομάδες που δεν έχουν φτάσει στην πηγή ξανά. Καλό παιχνίδι παιδιά

Last edited by τεράστιος at 5/12/2020 1:39:11 PM

From: stelaios

This Post:
11
303689.377 in reply to 303689.21
Date: 5/12/2020 1:36:41 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πηρες την πρωτια ενω εφαγα τα λυσσακα μου νατην παρω.

Συγχαρητηρια νικολα

This Post:
00
303689.378 in reply to 303689.375
Date: 5/12/2020 1:43:14 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Εσύ ενισχύθηκες με αυτόν τον Hyseni. Εμένα να μου τραυματίσεις τον Τhomopoulo από το 20 δευτερόλεπτο τι το ήθελες?
Όχι πως σε αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
Αλήθεια έχει δει κανείς γρηγορότερο τραυματισμό?

This Post:
11
303689.381 in reply to 303689.378
Date: 5/12/2020 2:31:43 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ναι πραγματικά τουλάχιστον δεν έμεινε για τα υπόλοιπα παιχνίδια!

This Post:
11
303689.383 in reply to 303689.382
Date: 5/12/2020 2:45:34 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ναι ισχύει απλά επειδή ο Αετός δεν έχει κίνητρο και πούλησε και παίκτη το θεώρησα δύσκολο να περάσει μέσα από τον Αιμαρ. Τώρα όμως που το είπες και το ξανασκεφτομαι ούτε ο Αιμαρ έχει βαθμολογικό κίνητρο. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Advertisement