BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: thanos
This Post:
00
176683.375 in reply to 176683.1
Date: 5/9/2011 12:19:30 PM
Overall Posts Rated:
272272
Μπαινω σημερα να δω τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων και μια μονο με παραξενεψε, με εκανε να γελασω και τελικα να νευριασω που υπαρχουν ατομα-δημοσιογραφισκοι που γραφουν ο,τι τους κατεβει!!!(νεο??? μπα, καθολου...)

Ειναι η εφημεριδα του ακολουθου ανιδεου και ασχετου με το αθλημα που παιζεται με τα χερια και την πορτοκαλι μπαλα...
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=51275&cati...

Υ.Γ.1. Καλυτερα να ασχοληθει με το Πειρατικο του και αυτος και οσοι σκεφτονται αναλογη συγκριση του μεγαλυτερου ισως Ελληνα αθλητη ολων των εποχων με τον οντως παιχταρα(ως εκει ομως) Δημητρη Διαμαντιδη.

Υ.Γ.2. Διαβασα ολα τα ποστ των παιδιων και συμφωνω οτι το επιπεδο του final 4 ηταν χαμηλοτερο αλλων ετων, αλλα αυτο δεν μειωνει την επικρατηση και την κουπα του Παο. Αντιθετως, ειναι ισοτιμη ολων των αλλων. Προσωπικα βλεπω να φτανει συντομα την Ρεαλ. Κανεις δεν σχολιασε την απιστευτη και αξιοθαυμαστη συνεπεια και σοβαροτητα που δειχνει ο Παναθηναϊκος στους τελικους, αλλα και στα final 4. Εχει νομιζω μονο μια ηττα σε τελικο(οποιος θυμαται κατι παραπανω ας μας πει).

This Post:
11
176683.376 in reply to 176683.375
Date: 5/9/2011 12:25:17 PM
Overall Posts Rated:
115115
Χαλάρωσε λίγο ρε Θάνο!!
Συμφωνω για τον Γκάλη αλλά όχι και έτσι!!!
Εξάλλου ο Χελάκης δεν έβαλε τον διαμαντίδη πάνω από τον Γκαλη. Είπε ότι αξίζει μια θέση στο πανθεον δίπλα στον Γκάλη.
Χαλάρωσε και μάθε να διαβάζεις!

This Post:
00
176683.377 in reply to 176683.376
Date: 5/9/2011 12:31:48 PM
Overall Posts Rated:
115115
και επίσης ο ανθρωπος τοποθετήθηκε: Οσο για τον Διαμαντίδη το γράφω με επιφύλαξη τις όχι ανεξάντλητες γνώσεις μου για το άθλημα

This Post:
11
176683.379 in reply to 176683.377
Date: 5/9/2011 12:35:10 PM
Overall Posts Rated:
2626
Κοίτα αυτό φίλε μου.Εντελώς για γιέλια. http://www.sday.gr/page.ashx?pid=11&pubId=2#

From: spartan
This Post:
11
176683.380 in reply to 176683.379
Date: 5/9/2011 12:55:05 PM
Overall Posts Rated:
531531
θα καταθεσω και εγω την αποψη μου αν και νομιζω οτι παρα εχει σχολιαστει ο νικος γκαλης.
ειναι ο μοναδικος στην δικη μου εποχη το εζησα δηλαδη και το λεω που πολλα παιδια στο σχολειο ελεγαν οταν τους ρωτουσες τι ομαδα εισαι και η απαντηση ηταν γκαλης ,τα παιδια που ειναι απο 30 χρονων και πανω λογικα θα το εχουν ακουσει αυτο συναιβει μονο με αυτον τον αθλητη και εγω που επαιξα ποδοσφαιρο για αρκετα χρονια εγινε το ιδιο με τον δημητρη σαραβακο με κανεναν αλλο ουτε παλιοτερα ουτε τωρα το εχω ξανακουσει δεν νομιζω ποτε να ξαναβγει αθλητης που σε καθε αγωνα να σε κανει να ανφωνεις μα τι εκανε αν ειναι δυνατον πωσ γινεται και αλλα διαφορα ,μπορει να βγουν σε προσοντα καλυτεροι αθλητες καποια στιγμη στο μελλον γιατι μεχρι τωρα δεν ξερω κανεναν αλλο και μιλαω για ελληνες αλλα ισως η εποχη ισως κατι αλλο αυτο δεν θα ξανασυμβει να σε ρωτανε και να λες γκαλης ειμαι.
σε μενα δεν συναιβει αυτο αλλα σε πολλους φιλους μου και για να ξεκαθαρισω δεν ειμαι αρης αλλα αντιαρης ειμαι αρρωστος παοκτσης αλλα δεν θα ακουσεις κανεναν που να εζησε αυτον τον αθλητη ακομα και παοκτση που να μιλαει ασχημα, τουλαχιστον σωφρον παοκτση ,αυτος απογειωσε το μπασκετ στην εελαδα και δεν χωραει αμφιβολια .οσο για τον διαμαντιδη τεραστιος φανταστικος αθλητης πανμεγιστος αλλα οχι ΓΚΑΛΗΣ.

This Post:
11
176683.381 in reply to 176683.377
Date: 5/9/2011 1:13:41 PM
Overall Posts Rated:
272272
Μια χαρα ξερω να διαβαζω. Το θεμα Κυριακο ειναι οτι ο Γκαλης ανηκει στην ελιτ Ελληνων αθλητων(μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου) οπως ο Πυρος Δημας ή ο Χατζηπαναγης στο ποδοσφαιρο. Ο Διαμαντιδης ΔΕΝ μπορει να μπει στην ελιτ αυτη. Ουτε καν....Κι αλλες 4 φορες να σηκωσει την Euroleague, εχουμε δει το peak της καριερας και των ικανοτητων του. Ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι κατω.
Και επειδη ο Χελακης ειναι απο τους πιο γραφικους Ελληνες δημοσιογραφους και οπως λεει δεν εχει γνωσεις για το αθλημα, καλυτερα να μασαει παρα να μιλαει.

@Μizericho: Δεν ειναι θεμα ομαδας. Ο Γκαλης οπως λεει ο spartan απο κατω ηταν ο Γκαλης της Ελλαδας. Αυτο που πετυχε μονο εκεινος!!!

This Post:
00
176683.383 in reply to 176683.382
Date: 5/9/2011 1:57:18 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ασε τα κατορθωματα σε συλλογικο επιπεδο Νικο. Το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα. Αλλη βοηθεια ειχε τοτε ο Γκαλης απο τους συμπαιχτες του, αλλη εχει τωρα ο Διαμαντιδης απο τους δικους του. Αλλα τα δεδομενα τοτε στο Ευρωπαϊκο και Ελληνικο μπασκετ, αλλα τωρα....και εννοω στη δυναμικη των ελληνικων ομαδων απεναντι στα μεγαθηρια της ευρωπης. Πολυ μικροτερη εως ελαχιστη σε σχεση με τωρα.

Παλια ολη η Ελλαδα κλεινοταν τις Πεμπτες σπιτι για να δει τον Γκαλη και την παρεα του. Ακομα κι αν ηταν Παοκτσηδες, Ολυμπιακοι, Παναθηναϊκοι κτλ. Αντιστοιχα στο ποδοσφαιρο, ολη η Θεσσαλονικη, φιλαθλοι και των τριων ομαδων πηγαιναν στο Καυτατζογλειο για να δουν τον μεγαλυτερο Ελληνα ποδοσφαιριστη, Χατζηπαναγης στο ονομα. Κι ο Πυρος Δημας καταφερε να κανει κοσμο να κλαψει, ενωσε ολη την χωρα. Βεβαια στη περιπτωση αυτη αγωνιζοταν για την Ελλαδα κι οχι για καποια ομαδα οπως οι 2 παραπανω, αλλα και παλι ειναι αθλητης αναλογου επιπεδου. Υπεραθλητης αν θες.
Ε, τωρα δεν νομιζω να κατσει καποιος ουδετερος σπιτι ή να τραβηχτει στο Οακα για να δει τον Δημητρακη....Οκ παιχταρας, τον παραδεχομαστε ολοι. Ακομα και οι Ολυμπιακοι. Αλλα θα τραβηχτει ο φιλαθλος του Ολυμπιακου στο Οακα για να παει να τον παρακολουθησει??? Μπα... Για αυτο και δεν ανηκει στην ελιτ που σου λεω...

edit: Το μονο σιγουρο για τον Διαμαντιδη ειναι οτι αποτελει τον καλυτερο και πληρεστερο Ελληνα μπασκετμπολιστα μετα απο τη γενια του Γκαλη, Γιαννακη, Χριστοδουλου κτλ. Και για αυτο νομιζω οτι πολλοι μπαινουν στο πειρασμο να τον συγκρινουν με τον Γκαλη.

Last edited by thanos at 5/9/2011 2:07:52 PM

This Post:
33
176683.385 in reply to 176683.384
Date: 5/9/2011 2:53:12 PM
Overall Posts Rated:
303303
Εχει ενδιαφερον η συζητηση .....
πρωτα ο παναθηναικος παναξια κερδισε την κουπα και μαλιστα την κερδισε σε σειρα αγωνων οχι σε ενα αγωνα και εξω (φυσικα και ο τελικος ηταν με την μπαρτσελονα) .τωρα αν οι αλλοι πηγαν για εμπειρια , για τουρισμο κλπ προβλημα τους ουσιαστικα ομως δινουν ακομη μεγαλυτερη αιγλη στον παναθηναικο τον θεωρουν μεγαθηριο (που ειναι) και απλα το απολαμβανουν...
εμενα μου αρεσε ο καλαθης και στο φαιναλ 4 (στα 22 ο διαμαντιδης ουτε καν την φανελλα της εθνικης δεν ειχε φορεσει) και ο βουγιουκας στον ημιτελικο ... τι θα κανουν στο μελλον ? αγνωστο αλλα ειναι στο χερι τους ...

Και να βαλω μια φωτια
Αλλο γκαλης σαν κοινωνικη προσφορα στο μπασκετ και αλλο σαν αθλητης .
Ναι ο γκαλης ηταν παρα πολυ καλος αλλα και ο διαμαντιδης ειναι εξισου καλος ισως και καλλιτερος ...
Τωρα υπαρχουν και τα μελανα σημεια της τοτε εποχης...
Οπως το περιβοητο no pay no play (για αυτο δεν ειχε παει τοτε στην αργεντινη?)
Τι καταφερε ο γκαλης σε συλλογικο επιπεδο? να κερδιζει τον Παοκ...
Τοτε ολη η ομαδα επαιζε για τον γκαλη που επρεπε να παιζει 40 λεπτα ...
Ναι δεν μπορουσε να πλαισιωθει με καλλιτερους συμπαικτες γιατι επρεπε να παιρνει 400 μυρια εκεινη την εποχη και αλλα τοσα ο γιαννακης εκτος βεβαια και της εμμονης του ιωαννιδη να μην θελει μαυρο στην ομαδα.... αλλο βεβαια οταν πηγε στον ολυμπιακο ...

Αυτα τα ολιγα και να θυμαστε οτι καθε νομισμα εχει 2 οψεις .....

Advertisement