Atiets no smagā zaudējuma..gribas ātrāk viņu aizmirst:D bet šajā postā es vēlējos izteikt milzīgu paldies visai LV BB komūnai! Par to,ka devāt man iespēju šajā ciklā,2 sezonas strādāt ar jauniešiem,kas man deva ļoti lielu pieredzi iekš šīs spēles. Tāpat paldies arī tiem kritiski domājošajiem,jo jūs man arī dodat spēku virzīties tikai uz priekšu!! Un wow,nenormāls paldies,arī neskatoties uz grūtībām visiem spēlētāju menedžeriem. Zinot šīs sezonas sastāva spējas,uzskatu esam paveikuši daudz,un tikuši tālu!!! Paldies Trakajam par sava Rakija(kā mēs viņu iesaucām:D )
(34021880) pienācīgu sagatavošanu izlasei,un palīdzību man, izlases darbos. RESPECT vecīt! Liels paldies pecinjai,kas tāpat,kā Trakais man uzticējās,un arī klausīja mani,un izaudzināja šo mazo monstru aizsardzībā
(34022024) . Ar viņa defense skilu,esam panākuši ko nereālu,ne?:D:D Tāpat paldies siidzarajons,kas nāca pie prāta un sezonas vidū Niku
(34021477) uzturēja labā formā,un ja es nešaubos,tad viņš tik ļoti piestrādājā pie aizsardzībās..ja nešaubos 6 upi pa sezonu+upi pie metiena,un citiem skiliem. Šis čalis svīda treniņos visvairāk!!! Tāpat protams,paldies gurij,kurš mani ir gan kritizējis,gan atbalstījis,gan licis smaidīt:D,kas savā komandā ir izaudzinājis,un uztur veselus 2!!! izlases spēlētājus,
(34840496) , un
(34840481) (kurš vēl noteikti kapāsies nākamsezon).jur4ikss,kurš tāpat ir mani uzklausījis,un uzturējis,es godīgi pateiktu,šīs sezonas izlases MVP,
(34021364) applausi viņam!! Paldies atish002 ,kas mums uz nākamo sezonu ir izaudzinājis garo torni,
(34840880) ,personā! Ārzemnieku spēlētājus nelikšu te,jo diezvai tie lasīs mūsu forumu:D bet tāpat milzīgs paldies viņiem..nestrīdējās,un pilnībā pildīja trenera nosacījumus,lai tikai izlasei būtu labi!! Tāpat paldies tiem kurus varbūt esmu piemirsis,bet vienalga jūs visi esat lieli malači,tiešām!!!
Tapat,apdomājoties,es kandidēšu arī šajās U21 izlases vēlēšanās,un jau iekrājot vēl lielāku pieredzi,un mācoties no savām kļūdām esmu gatavs turpināt darbu ar mūsu jaunatni!!! Par to vai pieņemt mani vai ne,varēsiet lemt jūs,vēlēšanu periodā,kas nāks jau pavisam drīz!;) Tikmēr es pabeigšu pildīt savas šī cikla trenera amata saistības vēl divas šīs nedēļas,un potenciālo nākamās sezonas EČ dalībnieku izskatīšana ir sākusies jau tagad!!
Vēl vienu reizi milzonīgs paldies visiem,un lai jums jauka šī diena!! :-)
PAR JAUNU LATVIJU!!! PAR LIELU LATVIJU!!!Lakeris