(254982.223)Az én állításom? Te mondtad, hogy ha kikap, akkor egy szarkupac.
Megpróbálom még egyszer, értelmesen elmagyarázni a véleményem. Ha nem érted, nem bennem van a hiba.
Minden támadás jó. Bizonyos esetekben, bizonyos csapatoknak.
Nincs rossz taktika, csak tudni kell használni őket. Belső támadásra épített csapat értelemszerűen nem lesz sikeres semleges, vagy kinti támadással. A kevesebbet használt taktikák is lehetnek sikeresek, ha megfelelően használják őket. A legjobb dobjon taktikák egyértelműen semleges taktikák, tehát zóna ellen működnek legjobban. Ha te egy taktikáról egy, vagy két példa alapján kijelented, hogy használhatatlan (úgy, hogy van ellenpélda is bőven), akkor egyszerűen buta vagy. Vagy tudod, hogy nincs igazad, csak büszkeségből, önfejűségből nem vallod be. Egyik eset rosszabb, mint a másik.
Nézzük a konkrét eseteket: vendabal játszott luckybugyival. A meccsen vendabal 8 játékossal állt ki, ebből heten léptek pályára,
a hét játékos összfizetése 713k. Luckybugyi 7 játékossal állt ki,
összfizetésük 815k.
Azaz 100k-val erősebb keret ellen a legjobb benti dobjon taktika egy egálra volt elegendő a 48 perc alatt. (Csak halkan jegyzem meg, ha Mlotynál mentség volt a taktikájára, hogy peche volt, akkor itt is nyugodtan mondhatod vendabalra ugyanezt) Mindezek mellett vendabal még el is rontotta, mert egy kiegyensúlyozott, semleges védekezés ellen ment a semleges támadással, míg ő szintén semleges védekezést állított be egy benti támadás ellen, tehát eleve hátrányban volt és így hozta egálra.
Nézzük a másik meccset, Dzsevaszét. Az ellenfele 10 emberrel állt ki, az összfizetésük 261k volt. Dzsevasz 9 embert nevezett, 253k összfizuval. Egyenlőnek tűnik, ugye? Hát nem az. Dzsevasz kezdő DH-ja 3k fizetésű (18k-s emberrel szemben). A kezdő BD-je 8(!) perc alatt kipontozódott, a maradék 40 percet a 2k fizetésű BD-je játszotta le (21k-s emberrel szemben). Csak összehasonlításképpen, az ellenfele kezdősorában a legalacsonyabb fizetés 13k volt (az irányító, Dzsevasz játékosa dobált is róla rendesen). Ráadásul idegenben, hozzáállás hátrányban játszott Dzsevasz, így kapott ki 6(!) ponttal. Tudom, neked ez bukta, meg szarkupac taktika, de szerintem meg két ilyen gyenge emberrel a keretben, idegenben, hozzáállás hátrányban, nagyjából azonos, de inkább gyengébb kerettel ez bizony jó eredmény.
Egyébként szíved joga nem használni a taktikákat, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy használd őket, csak legalább a butaságaidtól kímélj meg minket, hogy ezek használhatatlan taktikák. Vagy ha már úgyis megint szépen sunyiban "elfelejtettél" válaszolni arra, amikor a véleményed kérdeztem pár idei B3-as meccsről, akkor most nyugodtan válaszolhatsz arra is. Megkíméllek a keresgéléstől, erre a hsz-re gondolok:
(254065.372) harmadik bekezdés. Tehát miért sorolod ezeket a taktikákat a használhatatlanok közé, amikor ezekkel jutott tovább valamelyik csapat az általad istenített 2pontos ellen? Ja és ezek nem "Piripócs-meccsek", hanem B3-negyeddöntők, -elődöntők.