Slao sam poruke nekih 10ak vlasnika po istom sablonu, koji su tek poceli igrati, pa da spasim nekog igraca ako se spasiti moze jer vecina tih vlasnika ne igra, pa rek'o ako se uloguju da stave igraca na TL (igrace su sutra postaviti na forum pa me kontaktirajte ako poznajete vlasnika), pa je tako poruka otisla i njemu, znaci ako nekoga zanima trening igraca odgovorio bi mi, ja bih mu dao upute i sve sto treba, ali ponavljam vecina vlasnika je inaktivna pa sam samo pokusao spasiti igraca.
Luck je tu, prati reprezentaciju, ali mogao se udostojiti i odgovoriti mi na BB-mail da ce ga trenirati li bilo sta, da me poslao u pm volio bih a ne ovako svi sute kada saljem BB mail.
Dalje, nema vjerovatno novce za dobrog trenera, minimum lvl. 5.
Zasto da nam talenta propada kada ce ga i stranac trenirati ako se vec ne pojavi domaci vlasnik da ga uzme.
Da se vrate pisem za one igrace koji su u corsokaku i ne treniraju se kod stranaca, ili oni vec dobro istrenirani koji prave razlike ako treba nekom, al nije to tema sad.
Zna Emberlajz koliko sam posvecen radu, video je moje spiskove igraca, i ukljucio sam ga u skauting rad nekih igraca.
Nisam se uspio jos javit svim vlasnicima potencijalnih reprezentativaca, ali i to ce biti rjeseno u sto skorijem roku.
Jos jednom napominjem, kome god nesto nije jasno neka me kontaktira na BB-mail, posebno pocetnici, sve cu objasniti.
Hvala! :)