17:55 nám zápasem proti Andoře začíná Mistrovství Evropy. Tento pondělní čas si zapamatujte, bude hracím časem celé ME tuhle sezonu, protože je pořadatelem Itálie a tohle je její obvyklý hrací čas. Na úvod je to soupeř, nad kterým by výhra měla být povinností, uvidíme, jestli si vybral zrovna nás na pokus o překvapení vyšším přístupem k zápasu. Ale pevně věřím, že to tak nebude a že si naopak dokážeme trochu nahnat skore, které může hrát po posledním kole třeba i rozhodovat o postupu při rovnosti počtu výher.
My budeme hrát rychlou hru a osobku, byť jsem uvažoval i o podkošovém útoku, ale hlavně proto, že jsem nechtěl povolávat Holuba, který se opakovaně objevuje na trhu a budoucnoust je nejistá, jsem od toho opustil.
Sestava:
PG - Lípa/Smolník/Klíma
SG - Uhrovic/Večeřa/Smolník
SF - Čech/Klíma/Sedlár
PF - Kubeš/Sedlár/Urbánek
C - Hána/Lorenc/Urbánek
V dalších zápasech se jistě postupně objeví dle potřeby v sestavě další hráči. Jako největší adepty vidím na perimetru (počítám i SF) Trebického, Vrzala, Šimka, Horínka, Hemzu, kdyby nebylo zbytí, tak ještě i Vozku. V případě postupu ze skupiny by v druhé půlce sezony možná mohlo dojít i na některé mladší trénované.
Pod košem jsou největší adepti na nominaci Turek, Vogel, Liska, Volný, Adámek, když to nepůjde jinak, tak i Holub. I když jak to vidím, tuhle sezonu ještě asi budeme pod košem muset spoléhat hlavně na tu pětici, která je dnes v nominaci, odstup ostatních je zatím celkem výrazný, ale třeba v tréninku pořádně zaberou.