Nigde ja nisam rekao da je Musli napredovao, sacuvaj me Boze te konstatacije.Rekao sam da, valjda si shavtio ironiju, da mu zelim da nastavi da igra kao sto je igrao u finalu.
Dalje, ja sam svestan da ni Lazic, niti Subotic, nemaju kvalitet za ozbiljnu kosarku.Lazic je borac, srcan igrac, mogao bi da posluzi kao igrac zadatka.Subotic je dostigao svoj vrhunac, dalje od ovoga ne moze, nadam se da ce srecu potraziti na drugom mestu.
Istog sam misljenja i za Mulsija i Gagica, oni od ovoga ne mogu bolje, koliko god im ti sansi budes pruzao.
Lucic i Milosavljevic su druga prica.Gagi "budala" je odavno dosegao svoj limit, klasican igrac zadatka, veoma zahvalan i jako pouzdan suter.O njemu sam dosta napisao kada se pricalo o reprezentaciji, kao i o Lucicu.
Jeste, Marko Tejic i Dusan Ristic, o njima sam pricao, a carsija o njima bruji vec duze vreme.Meni se Ristic mnogo svidja kako igra, zaista mu zelim da ga povrede zaobidju, da nastavi da trenira i izraste u vrhunskog igraca.
Obaska to sto ga ljudi hvale preko raznih portala, treba decka videti uzivo, tek onda shvatis koliko je ispred svojih vrsnjaka.
To ti govori kako se radi u mladjim kategorijama u CZV,dok Salic i Mirko Djeric nisu produkti Partizanove skole, drugi cak i ne igra za nasu reprezentaciju.